To νέο πάθος του Paul McCartney λέγεται vlogging

paul-mccartney
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Επιπλέον, κυκλοφόρησε η σπάνια χριστουγεννιάτικη συλλογή που είχε ετοιμάσει για τα άλλα μέλη των Beatles το 1965.

Ο πρώην μπασίστας των Beatles Paul McCartney πρόσφατα βρέθηκε στη Νέα Ζηλανδία για μια περιοδεία, όπου αποκάλυψε το νέο του πάθος: το vlogging. Με μια σειρά βίντεο μέσω Instagram, ο McCartney ενημέρωνε τους θαυμαστές του για τις περιπέτειες και τις σκέψεις του.

Finally in NZ x 🇳🇿#oneonone

A post shared by Paul McCartney (@paulmccartney) on

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο, ο McCartney παρουσιάζει στους followers του την «πανέμορφη» επαρχιακή πλευρά της Νέας Ζηλανδίας, ενώ σε ένα άλλο «σώζει» ένα μικρό κίουι.

«Αυτός είναι ο Bubbleicious και είναι υπέροχος, ένα πανέμορφο και δυνατό κίουι» εξηγεί το πρώην «Σκαθάρι» στου φίλους του, καθώς κρατά το μικρό πουλάκι μπροστά στην κάμερα. Φαίνεται πως η πλατφόρμα του Instagram έχει κάνει κλικ με τον McCartney, αφού συχνά την χρησιμοποιεί για να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές του.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο ένας «χαμένος» χριστουγεννιάτικος δίσκος του McCartney, τον οποίο είχε ετοιμάσει ως δώρο για τα άλλα τρία μέλη των Beatles, το 1965. Ο δίσκος είναι στην ουσία μια συλλογή τραγουδιών από καλλιτέχνες όπως οι Rolling Stones, ο Elvis Presley και ο Nat King Cole, με τον McCartney να παρουσιάζει τα κομμάτια.

Μιλώντας στον συγγραφέα Per Mark Unterberger για την ακυκλοφόρητη μουσική των Beatles, ο McCartney εξήγησε πως είχε δυο μαγνητόφωνα Brenell στο σπίτι του, με τα οποία πειραματιζόταν. «Μόλις έφτιαχνα κάτι τρελό, κάτι πρωτότυπο, μόνο για τους άλλους Beatles, κάτι διασκεδαστικό το οποίο μπορούσαν να παίξουν αργά το βράδυ. Βασικά ήταν κάτι για τους φίλους» τόνισε ο McCartney.

Μπορείτε να ακούστε τον δίσκο εδώ.