Μετά την «ανακωχή» των Gallagher έρχεται και το reunion των Oasis;

noel-liam-gallagher
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ρίξει αισθητά τις αποδόσεις για επανένωση μέσα στο 2018, αλλά ο Liam δεν είναι τόσο σίγουρος.

Οι ομηρικοί καυγάδες των αδερφών Gallagher αποτέλεσαν αφορμή για την διάλυση ενός εκ των πιο πετυχημένων βρετανικών συγκροτημάτων, των Oasis. Παρά το γεγονός ότι τα δυο αδέρφια έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, οι φήμες για μια ενδεχόμενη επανένωση εμφανίζονται συχνά.

Έχουν υπάρξει πολλές αφορμές για κάτι τέτοιο, αλλά μέχρι στιγμής τα δυο αδέρφια δεν έχουν εμφανιστεί μαζί επί σκηνής, λόγω των τεταμένων σχέσεων και εμπρηστικών δηλώσεων όλα αυτά τα χρόνια. Όλα αυτά όμως ενδέχεται να αλλάξουν, αφού ο Liam πρόσφατα δήλωσε πως ο αδερφός του Noel επικοινώνησε μαζί του και οι δύο τα έχουν βρει ξανά.

Reuters / Dave Hogan/One Love Manchester

Οι τελευταίες φήμες ήθελαν τους Oasis να επανενώνονται στην συναυλία για τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ, αλλά τελικά εμφανίστηκε μόνο ο Liam.

Όπως είναι λογικό, αυτή η εξέλιξη σίγουρα θα χαροποίησε τους θαυμαστές των Oasis, αφού τα γραφεία στοιχημάτων μείωσαν αισθητά τις αποδόσεις για ένα reunion μέσα στο 2018. Η Paddy Power, για παράδειγμα, κατέβασε την απόδοση από 100 προς 1, σε 8 προς 1. Παρά τη θετική εξέλιξη στις σχέσεις μεταξύ των Gallagher, ο Liam συνιστά υπομονή, αφού ο ίδιος δεν θεωρεί ότι έχει αλλάξει κάτι ως προς τους Oasis.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Age, ο Liam ανέφερε πως δεν έχει προσέξει τα σχόλια και τις αντιδράσεις στη σύσφιξη της σχέσης του με τον αδερφό του, καθώς δεν παρακολουθεί τί συμβαίνει στο διαδίκτυο. Όταν ρωτήθηκε ευθέως για το ενδεχόμενο μιας επανένωσης των Oasis, ο πρώην frontman του συγκροτήματος ήταν κατηγορηματικός.

Wikipedia

O Noel Gallagher συνεχίζει να παίζει με τους High Flying Birds.

«Όχι, καθόλου, οι Oasis δεν θα επανενωθούν. Εγώ κάνω το δικό μου πράγμα, [ο Noel] το δικό του και αυτό είναι όλο. Η κατάσταση παραμένει ίδια – απλά εγώ κάλεσα ανακωχή, αυτός κάλεσε ανακωχή και τέρμα οι ύβρεις» τόνισε ο Liam Gallagher. Τα σχόλιά του μπορεί να μην αφήνουν περιθώρια για άμεσες εξελίξεις, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα καλό πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.