Οι Editors επιστρέφουν με νέο single και βιντεοκλίπ

editors Rahi Rezvani
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο έκτος δίσκος των βρετανών ροκάδων τιτλοφορείται «Magazine» και θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, οι Editors επέστρεψαν με το νέο τους single και βιντεοκλίπ «Magazine», το οποίο περιλαμβάνεται στο επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο «Violence».

Τελευταία κυκλοφορία των Βρετανών ροκάδων ήταν το «In Dream» του 2015. Το άλμπουμ έφτασε στην πέμπτη θέση των βρετανικών charts, χάρη στα singles «No Harm», «Marching Orders» και «Life Is A Fear».

Το νέο single έκανε την πρεμιέρα του στην ραδιοφωνική εκπομπή της Jo Whiley για το BBC Radio Two το βράδυ της Δευτέρας. Οι Editors σχολίασαν πως με το τραγούδι θέλησαν να στραφούν κατά των ανθρώπων της εξουσίας, καθώς και να καυτηριάσουν την κενολογία και τον λαϊκισμό. Σκηνοθέτης του βιντεοκλίπ, το οποίο γυρίστηκε στο Άμστερνταμ, είναι ο διάσημος φωτογράφος και συνεργάτης των Editors, Rahi Rezvani.

Ο frontman του συγκροτήματος, Tom Smith, δήλωσε πως το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου μέσω της PIAS. «Είχαμε πολλή βοήθεια από έναν τύπο που τον λένε Blanck Mass, ο οποίος δημιουργεί πολύ άγρια ηλεκτρονική μουσική» αποκάλυψε ο Smith, αναφερόμενος στον ήχο του δίσκου. Στη συνέχεια τόνισε πως στον συγκεκριμένο δίσκο έχουν βρει μια ισορροπία μελωδίας και αγριότητας, κάτι το οποίο εκτίμησε πως δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Μπορείτε να δείτε το νέο βιντεοκλίπ πατώντας εδώ.