Και το όνομα αυτής, Chicago West

kim-kardashian-kanye-west Evan Agostini
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η Kim Kardashian και ο Kanye West συνεχίζουν το μοτίβο των «αντισυμβατικών» ονομάτων με το τρίτο τους παιδί.

Την περασμένη εβδομάδα η Kim Kardashian και ο Kaye West απέκτησαν το τρίτο τους παιδί, μια κόρη, μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι αποκάλυψε πως η παρένθετη μητέρα έμεινε έγκυος τον περασμένο Σεπτέμβριο και την προηγούμενη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, γέννησε ένα κοριτσάκι.

Μέσω ανάρτησής της στο Twitter, η Kardashian αποκάλυψε το όνομα που θα δοθεί στην κόρη της, το οποίο θα είναι Chicago West. Όπως και στην περίπτωση των άλλων δυο παιδιών της – North και Saint –η Kardashian και ο West επέλεξαν ένα «αντισυμβατικό» όνομα για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να προσλάβει παρένθετη μητέρα λόγω ενδεχομένων ιατρικών επιπλοκών που θα αντιμετώπιζε η Kardashian σε περίπτωση κυοφορίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρένθετη μητέρα έλαβε 45.000 δολάρια για τις υπηρεσίες της.

O Kanye και η Kardashian παντρεύτηκαν το 2014. Η πρώτη τους κόρη, η North «Nori» West, γεννήθηκε το 2013, ενώ ο γιος τους, Saint West, το 2015. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως τον περασμένο Δεκέμβριο ο Saint νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο για λίγες μέρες λόγω μιας «κακιάς περίπτωσης πνευμονίας».