Στο «στόχαστρο» των Grammy ο Donald Trump

grammy-2018-James-corden-hillary-clinton
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Hillary Clinton, Cher και Snoop Dogg πέρασαν από «οντισιόν» του James Corden διαβάζοντας για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump είχε την «τιμητική» του στα βραβεία Grammy, καθώς το επίμαχο βιβλίο «Fire And Fury» αποτέλεσε κεντρικό θέμα ενός χιουμοριστικού skit που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής. Το βιβλίο, το οποίο έγραψε ο δημοσιογράφος Michael Wolff με τη συμβολή του πρώην συνεργάτη του προέδρου Steve Bannon, περιγράφει την αλλόκοτη συμπεριφορά του προέδρου και τις προβληματικές σχέσεις του με τους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου.

Στο σκετσάκι που προβλήθηκε στα Grammy, αστέρες όπως o Snoop Dogg, η Cher, η Cardi B και ο John Legend, αλλά και η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2016, Hillary Clinton, διάβασαν αποσπάσματα από το συγκεκριμένο βιβλίο, στο πλαίσιο μιας «οντισιόν» για την ηχογράφηση του audiobook.

AP

Λογικά θα υπάρξει «αντίδραση» του Αμερικανού προέδρου, μέσω του πολυαγαπημένου του Twitter.

Ένας ένας οι αστέρες της μουσικής διαβάζουν επιλεγμένα κομμάτια από το «Fire and Fury» του Wolff, με τον Corden όμως να τους διακόπτει απογοητευμένος κάθε φορά γιατί δεν καταφέρνουν να το αποδώσουν όπως πρέπει. Τελικά, μετά από πολλές αποτυχημένες οντισιόν, η τελευταία που επιχειρεί να το διαβάσει το βιβλίο, η Hillary Clinton, τα καταφέρνει περίφημα.