Οι Depeche Mode ξανά στη Μαλακάσα...
Φωτογραφία: www.facebook.com/depechemode
Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου που θα έδωσαν στο Παρίσι το μεσημέρι της Τρίτης 23 Οκτωβρίου, το καινούργιο τους album αλλά και τη νέα τους περιοδεία για το 2013, η οποία περιλαμβάνει και στάση στην Αθήνα, στις 10 Μαΐου.
Το βρετανικό συγκρότημα ετοιμάζει μία ακόμα συναυλία στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, στις 10 Μαΐου, στο πλαίσιο της νέας τους ευρωπαϊκής τουρνέ, στην οποία αναμένεται να παρουσιάσουν και να συστήσουν στο κοινό το νέο τους album, που βρίσκεται ήδη στα σκαριά και θα είναι έτοιμο στις αρχές του νέου χρόνου.
Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια, που οι Depeche Mode έρχονται στην Ελλάδα. Μας επισκέφθηκαν ξανά το 2006, αλλά και το 2001 και τo 1985, ενώ η τελευταία τους απόπειρα το 2009 είχε επεισοδιακή εξέλιξη καθώς τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η εμφάνισή τους, λόγω αδιαθεσίας του Ντέιβ Γκάαν.
Οι Depeche Mode, το συγκρότημα που επαναπροσδιόρισε τον ήχο της μουσικής, ξεκινά, το επόμενο καλοκαίρι, από την Ευρώπη την πρωτοποριακή περιοδεία του, μια περιοδεία που αναμφισβήτητα θα είναι το μουσικό γεγονός του 2013. Η περιοδεία τους ξεκινά από το Tel Aviv στις 7 Μαΐου, ενώ θα σταματήσει και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, στο Stade De France στο Παρίσι, στο Locomotive Stadium της Μόσχας και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τελειώνει στις 29 Ιουλίου στο Μινσκ.
Οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher θα δώσουν συνολικά 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες και σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια θαυμαστές, πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική.
Η προπώληση των εισιτηρίων για την Αθήνα θα ξεκινήσει την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 30, 40, 50 και 125 ευρώ.







