Προσεχώς νέο άλμπουμ από την Grimes

grimes
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το περασμένο καλοκαίρι είχε δηλώσει πως χρειάζεται «δυο-τρεις μήνες ανόθευτης δημιουργικότητας» για να ολοκληρώσει τα τραγούδια.

Η Grimes από τον Καναδά αποκάλυψε στους followers της στο Twitter πως ετοιμάζει έναν νέο δίσκο. Η τραγουδίστρια άφησε να εννοηθεί πως γράφει υλικό για νέο άλμπουμ, όταν σχολίασε την επέτειο της κυκλοφορίας του τρίτου της δίσκου, του «Visions».

Ένα προφίλ αφιερωμένο στην Καναδή τραγουδίστρια ανέφερε πως το «Visions» ηχογραφήθηκε μέσα σε τρεις εβδομάδες και κυκλοφόρησε πριν από εφτά χρόνια. Η Grimes τότε απάντησε στην ανάρτηση, λέγοντας πως το άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2012 και άρα είναι έξι ετών, συμπληρώνοντας πως ένας νέος δίσκος θα βγει φέτος.

Η δήλωση της Grimes έρχεται σε συνέχεια σχολίων που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε δηλώσει πως βρίσκεται στο στούντιο «κάθε μέρα» με στόχο να ηχογραφήσει «κάτι που δεν έχετε ακούσει ποτέ». Τότε είχε πει πως χρειαζόταν άλλον «ένα ή δυο μήνες ανόθευτης δημιουργικότητας» για να εξερευνήσει νέα ηχητικά τοπία και να ολοκληρώσει το άλμπουμ της.

Πέραν του τέταρτου δίσκου της, η Grimes είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια περιοδεία μέσα στο 2018, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.