Τα κορίτσια στο εξώφυλλο του «Siamese Dream» των Smashing Pumpkins 25 χρόνια μετά

sp-siamese-dream-cover
ΤΡΙΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το «κλασικό» line-up χωρίς την μπασίστρια D’Arcy Wretsky έχει ετοιμάσει νέο δίσκο και μια περιοδεία.

Η επιστροφή των Smashing Pumpkins είναι πλέον γεγονός, με τον Billy Corgan να επιστρατεύει τη βοήθεια των James Iha και Jimmy Chamberlin από το κλασσικό line-up του συγκροτήματος, καθώς και του επί χρόνια συνεργάτη του, Jeff Schroeder. Παρά τις φήμες, η μπασίστρια D’Arcy Wretsky τελικά δεν θα συμμετάσχει στο «reunion» και κατηγόρησε τον Corgan για «χειραγώγηση», ενώ τον χαρακτήρισε «ανυπόφορο».

9AM PT / 12PM ET – facebook.com/smashingpumpkins #SP2018

A post shared by Smashing Pumpkins (@smashingpumpkins) on

Οι Smashing Pumpkins στη συνέχεια ανακοίνωσαν μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων και αποκάλυψαν πως είχαν κάνει σχετικές προτάσεις στην Wretsky, τις οποίες όμως εκείνη αρνήθηκε. Εκτός από τις συναυλίες, η παρέα του Corgan έχει ολοκληρώσει την ηχογράφηση ενός νέου δίσκου, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Καθώς προετοιμάζονται για την περιοδεία τους, ο Corgan ξαναβρέθηκε με τα μοντέλα που κόσμησαν τον κλασσικό δίσκο των Smashing Pumpkins, «Siamese Dream», του 1993, μετά από 25 περίπου χρόνια. Με μια ανάρτησή του στο Instagram, o Corgan δήλωσε πως η Ali Laenger και LySandra Roberts έχουν μια θέση στην ιστορία της ροκ.