Πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη με τη χήρα του Chris Cornell

chris-cornell-vicky-cornell Danny Moloshok
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

«Ήταν ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας. Έχασα την αδελφή ψυχή και τον έρωτα της ζωής μου» δήλωσε η Vicky Cornell.

Η Vicky Cornell, σύζυγος του τραγουδιστή των Soundgarden και Audioslave, Chris Cornell, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατό του τον περασμένο Μάιο. Ο Cornell βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στην ηλικία των 52 ετών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατροδικαστικών αρχών, ο Cornell αυτοκτόνησε, αλλά η σύζυγος έχει εκφράσει αντιρρήσεις, δηλώνοντας πως εκείνος «δεν ήθελε να πεθάνει». «Ο σύζυγός μου ήταν κάθε άλλο παρά ένας ροκ σταρ ναρκομανής» τόνισε η Vicky Cornell στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC News.

REX/Shutterstock / Joe Papeo

O Chris Cornell πέθανε στις 17 Μαΐου του 2017.

«Ήταν ο καλύτερος σύζυγος, ο σπουδαιότερος πατέρας. Έχασα την αδελφή ψυχή μου και τον έρωτα της ζωής μου» εξήγησε η Cornell, συμπληρώνοντας: «Ήθελε να είναι εκεί για την οικογένειά του, για τα παιδιά του».

Στη συνέχεια, η Cornell δήλωσε πως ο τραγουδιστής των Soundgarden αγαπούσε τη ζωή του. «Ποτέ δεν θα έφευγε από αυτόν τον κόσμο», εξήγησε συμπληώνοντας ότι ο μουσικός δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις λόγω της έκτασης των προβλημάτων που αντιμετώπιζε. «Ξέρω ότι ο κόσμος θα πει να μην κατηγορώ τον εαυτό μου. Προσπαθώ να μην το κάνω, αλλά υπήρχαν σημάδια» δήλωσε η Cornell.

Η συζήτηση τότε εστίασε στον εθισμό, με την Cornell να υπογραμμίζει: «Ο κόσμος δεν αναγνωρίζει τον εθισμό ως ασθένεια». «Νιώθω πως ήμουν ένοχη για αυτό. Νομίζεις πως ο εθισμός είναι επιλογή αλλά δεν είναι» τόνισε η χήρα του Cornell.