Emojis με φίδια και απειλές κατά της Taylor Swift

dua-lipa
ΤΡΙΤΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

«Μου έστελναν emojis με φίδια για τρεις μέρες και μου εύχονταν να πεθάνω» αποκάλυψε η Βρετανίδα τραγουδίστρια.

Οι μουσικές προτιμήσεις της Dua Lipa και η αγάπη της για την hip hop φαίνεται πως «προκάλεσαν» μια μερίδα φανατικών οπαδών της Taylor Swift. Όπως αποκάλυψε η ανερχόμενη Βρετανίδα τραγουδίστρια, έλαβε απειλητικά μηνύματα επειδή εξέφρασε την αγάπη της για τον Kaney West.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Rolling Stone, η Lipa αρχικά είχε κερδίσει την εκτίμηση των φανατικών φίλων της Swift, όταν η Βρετανίδα τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μπλουζάκι της Αμερικανίδας pop star στο soundcheck μιας συναυλίας στην Γερμανία. Η ίδια η Swift φαίνεται πως είδε την φωτογραφία και εξέφρασε την τεράστια χαρά της μέσω ανάρτησης στα social media.

Όλα όμως άλλαξαν περίπου ένα μήνα αργότερα, όταν η Dua Lipa δήλωσε στο Rolling Stone πως προτιμά τη μουσική του Kanye West. Η ίδια τόνισε πως η προτίμησή της δεν έχει να κάνει με τις διαφορές μεταξύ τους, αλλά με τα ακούσματά της. «Σκεφτόμουν για τη μουσική τους και η Taylor είναι απίστευτη, αλλά είμαι τόσο μεγάλη φαν της hip hop που θα επέλεγα τον Kanye πάνω από όλους» δήλωσε η Lipa.

Οι δηλώσεις της Βρετανίδας τραγουδίστριας, η οποία θριάμβευσε στο πρόσφατα BRIT Awards, δεν ήχησαν καλά στα αυτιά ορισμένων φανατικών της Taylor Swift, οι οποίοι άρχισαν να της στέλνουν απειλητικά μηνύματα μέσω Instagram. «Μου έστελναν emojis με φίδια για τρεις μέρες και μου εύχονταν να πεθάνω» σχολίασε η Lipa, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για τον υπερβολική αντίδραση στις δηλώσεις της.