Charlie Watts: «O David Bowie δεν ήταν μουσική ιδιοφυία»

the-rolling-stones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Παράλληλα, ο ντράμερ των Rolling Stones δήλωσε πως δεν θα τον ενοχλούσε το να διαλυθεί το συγκρότημά του.

Αποκαλυπτικός ήταν ο ντράμερ των Rolling Stones, Charlie Watts, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στοπλαίσιο της πρώτης Βρετανικής περιοδείας του συγκροτήματός του τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Watts δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως δεν θα τον ενοχλούσε εάν οι Rolling Stones αποφασίσουν να διαλυθούν στο μέλλον.

«Μου αρέσει να παίζω ντραμς και μου αρέσει να παίζω με τον Mick, τον Keith και τον Ronnie, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα. Δεν θα με ενοχλούσε εάν οι Rolling Stones έλεγαν “αυτό ήταν, τέρμα”. Δεν θα μου άρεσε να έρθει η διάλυση με εχθρότητα» τόνισε ο Watts, συμπληρώνοντας πως δεν θα ήθελε να τσακωθεί με τους μουσικούς συνοδοιπόρους του.

O ντράμερ των Rolling Stones σχολίασε πως δεν θα τον ενοχλήσει ιδιαίτερα μια ενδοχόμενη διάλυση, αρκεί να γίνει σε φιλικό τόνο.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει σκεφτεί τι θα έκανε σε περίπτωση που οι Rolling Stones αποφάσιζαν να διαλυθούν. «Ο Keith υποστηρίζει πως εάν τα καταφέρνεις, συνεχίζεις. Για μένα η μεγάλη ανησυχία είναι να είμαι αρκετά καλά. Ευτυχώς δεν δουλεύουμε όπως κάναμε, τώρα υπάρχουντεράστια κενά ανάμεσα στις συναυλίες» δήλωσε ο Watts.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Watts ο δήλωσε έκπληκτος με τον δημόσιο θρήνο για τον θάνατο του David Bowie το 2016. Ήταν ένας υπέροχος τύπος που έγραψε μερικά καλά τραγούδια. Για μένα όμως δεν ήταν αυτή η μουσική ιδιοφυία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ντράμερ των Rolling Stones.