Έρχονται επανεκδόσεις σπάνιων και ακυκλοφόρητων άλμπουμ του David Bowie

bowie
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Οι αποκλειστικές κυκλοφορίες για του εορτασμού του φετινού Record Store Day θα ενθουσιάσουν θαυμαστές και συλλέκτες.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Record Store Day επιφυλάσσει σπάνιες και ενδιαφέρουσες επανεκδόσεις για τους μουσικόφιλους και συλλέκτες. Η παγκόσμια ημέρα δισκοπωλείων έχει οριστεί για τις 21 Απριλίου φέτος, με τους θαυμαστές του David Bowie να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τρεις σπάνιους δίσκους.

Το «Welcome To The Blackout (Live London ’78)» είναι ένα τριπλό LP, το οποίο, όπως προϊδεάζει ο τίτλος του, περιλαμβάνει ηχογραφήσεις από την «Isolar II» περιοδεία του Bowie των συναυλιών που έδωσε στο Earls Court του Λονδίνου στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 1978.

Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένα αντίτυπα ένα 12'' single του «Let’s Dance» με μια ζωντανή εκτέλεση στην β' πλευρά, καθώς και η σπάνια συλλογή «Bowie Now», η οποία κυκλοφόρησε ως promo στις ΗΠΑ το 1977 με επιλεγμένα κομμάτια από τα άλμπουμ «Heroes» και «Low».

Πέραν των τριών «ειδικών» κυκλοφοριών, οι θαυμαστές του Bowie θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ειδική επανέκδοση του «Aladdin Sane» σε βινύλιο. Η συγκεκριμένη έκδοση θα βγει στις 20 Απριλίου, στα πλαίσια της 45ης επετείου από την κυκλοφορία του δίσκου. Λίγο νωρίτερα, στις 13 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει ξανά σε βινύλιο η συλλογή CHANGESTWOBOWIE».

Περισσότερες πληροφορίες για θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Bowie.

 

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.