Ο ντράμερ των Rolling Stones αποκαλύπτει το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου

charlie-watts John Carucci
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ο Charlie Watts είναι παντρεμένος με την Shirley Ann Shephard από το 1964 και μάλλον κάτι κάνει καλά...

Οι αέναοι «γερόλυκοι» της rock, οι Rolling Stones, έχουν γίνει γνωστοί για τις μεγάλες συναυλίες, τα ξέφρενα πάρτι και τις καταχρήσεις, δίνοντας την εντύπωση πως ζουν το τρίπτυχο «σεξ, ναρκωτικά και rock ‘n’ roll» όσο λίγοι. Η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική, αφού ο Charlie Watts αποκάλυψε πρόσφατα πως έχει καταφέρει να διατηρήσει τον γάμο του.

Ο ντράμερ των Stones γνώρισε την σύζυγο του Shirley Ann Shephard πριν το συγκρότημα γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία και παντρεύτηκαν το 1964. Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Seraphina, το 1968 και παραμένουν ζευγάρι έως τις μέρες μας. Σε συνέντευξη του στο NME, ο Watts ρωτήθηκε πως έχει καταφέρει να μείνει παντρεμένος για τόσα χρόνια – κάτι σχετικά σπάνιο για τους αστέρες της rock, οι οποίοι έχουν αποκτήσει την φήμη για «ξεστρατρίσματα» στις περιοδείες.

«Είναι επειδή δεν είμαι πραγματικά ένας ροκ σταρ» εξήγησε ο Watts στο περιοδικό, συμπληρώνοντας πως ποτέ δεν τον ενδιέφερε να δίνει συνεντεύξεις ή να εμφανίζεται δημόσια. «Μου αρέσει και δίνω συνεντεύξεις γιατί θέλω ο κόσμος να έρθει να δει το συγκρότημα. Οι Rolling Stones υπάρχουν επειδή κόσμος έρχεται στις συναυλίες. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να παίζεις σε ένα κλαμπ με τρία άτομα να κάθονται μπροστά – η μια να είναι η φιλενάδα σου και η άλλη του φίλου σου».

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.