Ακούστε το comeback τραγούδι της Sade μετά από εφτά χρόνια

sade-3
ΤΡΙΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Το «Flower of the Universe» συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «A Wrinkle In Time».

Μετά από εφτά χρόνια «σιγής», η Sade επιστρέφει με νέα μουσική. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η σκηνοθέτης Ava DuVernay, η Βρετανίδα τραγουδίστρια έχει συνεισφέρει ένα νέο τραγούδι, το «Flower of the Universe», στην ταινία «A Wrinkle in Time».

«Δεν πίστευα πως θα έλεγε ναι, αλλά τελοσπάντων ρώτησα. Ήταν ευγενική και δοτική. Μια θεά. Ξεκινήσαμε μαζί ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ» σημείωσε η DuVernay στην ανάρτησή της στο Twitter.

Το soundtrack φέρει την υπογραφή του Γερμανοϊρανού συνθέτη Ramin Djawadi.

Πέραν όμως της Sade, το soundtrack της ταινίας περιλαμβάνει συμμετοχές των Sia, Kehlani, Demi Lovato, DJ Khaled και Chloe + Halle και κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου, ανήμερα της κινηματογραφικής πρεμιέρας. Οι προαγορές του soundtrack της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η ταινία της DuVernay είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας της Madeleine L’Engle και αφηγείται τις περιπέτειες ενός κοριτσιού στην αναζήτηση του χαμένου πατέρα της. Στο «A Wrinkle In Time» πρωταγωνιστούν οι Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Oprah Winfrey, Gugu Mbatha-Raw και Chris Pine.

Το νέο τραγούδι της Sade δημοσιοποίησε ο παραγωγός No I.D. και μπορείτε να το ακούσετε πατώντας εδώ.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.