Στις αρχές του 2019 ο τελευταίος δίσκος των Cranberries με την Dolores O’Riordan

the-cranberries-dolores-oriordan
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η τραγουδίστρια του ιρλανδικού συγκροτήματος πέθανε ξαφνικά τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι Cranberries ανακοίνωσαν τα σχέδια τους να κυκλοφορήσουν τον τελευταίο δίσκο που ηχογράφησαν με την Dolores O’Riordan, πριν τον θάνατό της. Παράλληλα σκοπεύουν να επανεκδώσουν τον πρώτο τους δίσκο, το «Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?» που κυκλοφόρησε το 1993.

Η 46χρονη τραγουδίστρια του ροκ συγκροτήματος από το Λίμερικ της Ιρλανδίας βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο ξενοδοχείου του Λονδίνου, όπου βρισκόταν για ηχογραφήσεις. Τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών ερευνών δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν αναμένεται κάποια επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια θανάτου πριν τις 3 Απριλίου.

Ξεκινώντας την ανακοίνωσή τους οι Cranberries δηλώνουν πως ο Μάρτιος σηματοδοτεί την 25η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου και αποκάλυψαν πως από το περασμένο καλοκαίρι σχεδίαζαν με την Universal Music μια ειδική remastered έκδοση του άλμπουμ με bonus υλικό. Λόγω όμως του ξαφνικού θανάτου της O’Riardon, τα σχέδια μπήκαν στο πάγο.

«Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Το σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε πως επειδή είναι κάτι που ξεκινήσαμε ως συγκρότημα, με την Dolores, πρέπει να συνεχίσουμε και να το τελειώσουμε. Οπότε αυτό είναι το πλάνο, να ολοκληρώσουμε το project και να βγάλουμε την ειδική έκδοση του άλμπουμ για την 25η επέτειο αργότερα μέσα στη χρονιά» εξήγησαν οι Cranberries.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή τους, οι Noel Hogan, Mike Hogan και Fergal Lawler υπογράμμισαν πως θα ολοκληρώσουν το τελευταίο άλμπουμ, για το οποίο η Dolores O’Riordan είχε προλάβει να ηχογραφήσει τα φωνητικά. «Αν όλα πάνε καλά, ελπίζουμε να τελειώσουμε και να βγάλουμε το νέο άλμπουμ στις αρχές του επόμενου έτους» κατέληξαν οι Cranberries.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.