Το νέο βίντεο από την Camila Cabello είναι σέξι, εντυπωσιακό και πολύχρωμο

camila-cabello
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

O πρώτος solo δίσκος της εκρηκτικής pop star κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Κουβανο-Αμερικανίδα τραγουδίστρια Camila Cabello, η οποία έγινε γνωστή από την εκπομπή X Factor το 2012, κυκλοφόρησε ένα νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Never Be The Same» από τον debut δίσκο της «Camila» που βγήκε τον περασμένο Ιανουάριο. Πρόκειται για το δεύτερο single από το άλμπουμ, μετά το «Havana».

Δείτε το νέο βιντεοκλίπ εδώ.

Το βιντεοκλίπ του «Never Be The Same» γυρίστηκε εξολοκλήρου στο Λονδίνο από τον Grant Singer και συνδυάζει glamorous σκηνές με τη νεαρή τραγουδίστρια σε εντυπωσιακά και πολύχρωμα σκηνικά, με πιο προσωπικές σκηνές που θυμίζει home videos.

Invision/AP / Amy Harris

Η Cabello έγινε γνωστή μέσω του αμερικάνικου «X Factor» το 2012.

Η Cabello έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική με τη συμμετοχή της στο αμερικάνικο ριάλιτι The X Factor το 2012. Έχοντας ξεχωρίσει στις οντισιόν για την εκπομπή, η Cabello σχημάτισε το all-girl pop συγκρότημα Fifth Harmony με τις Ally Brooke, Normani, Lauren Jauregui και Dinah Jane. Αν και το συγκρότημα κατετάγη τρίτο στον διαγωνισμό, υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική του Simon CowellSyco Music, μέσω της οποίας κυκλοφόρησαν δύο δίσκοι και ένα EP.

Παρά τη σχετική επιτυχία των Fifth Harmony, με singles όπως το «Worth It» και το «Work From Home», η Cabello αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα τον Δεκέμβριο του 2016. Μετά από μια σειρά συνεργασιών με τον Shawn Mendes, τον Machine Gun Kelly και τον Pitbull, μεταξύ άλλων, άρχισε να δουλεύει πάνω στον πρώτο της solo δίσκο.

AP / Richard Shotwell

Η αποχώρηση της Camila Cabello από τις Fifth Harmony ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2016.

Το πρώτο solo single με τίτλο «Crying in the Club» κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017 και μετά αργότερα τον Σεπτέμβριο ακολούθησε το «Havana». Λόγω της μεγάλης επιτυχίας του δεύτερου single, η Cabello αποφάσισε να ξαναγράψει πολλά από τα τραγούδια του δίσκου της, καθυστερώντας την κυκλοφορία μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.