Πρώτο δείγμα της νέας δουλειάς των Pearl Jam

pearl-Jam
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Το εμβληματικό grunge συγκρότημα ετοιμάζεται για μια περιοδεία σε Αμερική και Ευρώπη το καλοκαίρι.

Οι Pearl Jam έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγουδιού, το «Can’t Deny Me», το πρώτο τους εδώ και πέντε χρόνια. Το νέο τραγούδι μοιράστηκε στα μέλη του επίσημου fan club των αστέρων της grunge και μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι με μια δωρεάν εγγραφή στο «Ten Club.

AP

Οι στίχοι του Eddie Vedder στο νέο κομμάτι έχουν σαφείς αναφορές στην προεδρία του Donald Trump, σχολιάζοντας πως η κατάσταση στις ΗΠΑ είναι «κρίσιμη». Ο τελευταίος δίσκος των Pearl Jam, το «Lightning Bolt» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013 και από το οποίο προέκυψαν τα singles «Mind Your Manners» και «Sirens». Το δέκατο κατά σειρά άλμπουμ έλαβε θετικές κριτικές και διακρίνεται για την επιστροφή των Pearl Jam στον πιο σκληρό ήχο τους.

Μετά την εισαγωγή τους στο Rock N’ Roll Hall of Fame τον περασμένο Απρίλιο, οι Pearly Jam κυκλοφόρησαν ένα live άλμπουμ και ετοιμάζονται για μια παγκόσμια περιοδεία το καλοκαίρι. Πέραν του νέου τραγουδιού, δεν έχουν γίνει γνωστά τα σχέδια του συγκροτήματος για τον ενδέκατο δίσκο του.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.