Ποιος δάγκωσε την Beyoncé;

beyonce Robin Harper
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Tiffany Haddish και Chrissy Teigen δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα του δράστη, βάζοντας «φωτιά» στο διαδίκτυο.

Ο ισχυρισμός της Tiffany Haddish πως μια ηθοποιός δάγκωσε την Beyoncé στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι έχει βάλει φωτιά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να προσπαθούν ανακαλύψουν την ταυτότητα του δράστη. Η Haddish δήλωσε στο GQ πως το συμβάν έγινε στο Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την συνέντευξη, η Haddish είδε την ανώνυμη ηθοποιό να δαγκώνει την Beyoncé στο πρόσωπο και στη συνέχεια «συνέβησαν πολλά», με την τραγουδίστρια να έρχεται σχεδόν στα χέρια με την ηθοποιό. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, η Haddish μίλησε στην τραγουδίστρια για το συμβάν.

Reuters

H Beyoncé συνοδευόταν στο πάρτι από τον σύζυγο της Jay-Z.

Η Beyoncé φέρεται να παραδέχτηκε πως η ηθοποιός την δάγκωσε και απέτρεψε την Haddish από το να αντιδράσει, λέγοντας: «Δεν είναι καν μεθυσμένη, έχει πάρει ναρκωτικά, δεν είναι έτσι όλη την ώρα». Ο εκπρόσωπος της Beyoncé απέφυγε να σχολιάσει την είδηση, λέγοντας πως δεν έχει καμία ενημέρωση.

Λίγο μετά την αποκάλυψη της Haddish, άρχισαν να εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα hashtag #WhoBitBeyonce και #BiteGate, με πολλούς να διακωμωδούν αλλά και να επιχειρούν να ανακαλύψουν την ταυτότητα της ανώνυμης ηθοποιού που δάγκωσε την Beyoncé. Το περιοδικό The Cut βρήκε μια λίστα καλεσμένων στο πάρτι, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Sanaa Lathan και η Sara Foster.

Flattering that anyone thinks I could get this close to Beyoncé.

A post shared by Sara Foster (@sarafoster) on

Οι δύο ηθοποιοί αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με την Foster μάλιστα να απαντά χιουμοριστικά λέγοντας πως είναι «κολακευτικό» το να νομίζει κανείς ότι μπορεί να πλησιάσει την Beyoncé τόσο πολύ. Αντίστοιχα και η Lathan αρνήθηκε την κατηγορία, σχολιάζοντας πως εάν δάγκωνε την Beyoncé, θα ήταν για να αφήσει πιπιλιές.

Η τηλεπαρουσιάστρια Chrissy Teigen φαίνεται πάντως πως γνωρίζει ποια δάγκωσε την τραγουδίστρια στο πρόσωπο, αλλά δεν έχει την πρόθεση να αποκαλύψει την ταυτότητά της. «Μπορώ να σκεφτώ μόνο ένα άτομο το οποίο θα το έκανε αυτό, αλλά δεν μπορώ να πω ποια. Είναι… η χειρότερη» σχολίασε μέσω Twitter η Teigen, δίνοντας τροφή για ακόμα περισσότερες θεωρίες.

All right, I admit it. It was me #TheBiter

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Τα γραφεία στοιχημάτων από την πλευρά τους θεωρούν «φαβορί» την Lena Dunham (με απόδοση 2/1), μετά την Lathan (7/2) και στη τρίτη θέση την Gwyneth Paltrow (6/1). Μετά ακολουθούν οι περιπτώσεις των Scarlett Johansson (8/1), Jennifer Lawrence (16/1), Lindsay Lohan (40/1) και Rihanna (100/1). Η Sarah Michelle Gellar, πρωταγωνίστρια της σειράς «Buffy The Vampire Slayer» σχολίασε με χιούμορ την είδηση «παραδεχόμενη» πως αυτή είναι τελικά η ηθοποιός που δάγκωσε την Beyoncé.