Η Taylor Swift είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει στο νέο της βίντεο

taylor-swift Greg Allen
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Το νέο συνοδευτικό βίντεο του «Delicate» κυκλοφορεί αποκλειστικά μέσω του Spotify.

Στις αρχές Μαρτίου, η Taylor Swift κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «Delicate» και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα, αποκλειστικά μέσω Spotify, ένα συνοδευτικό βίντεο για το νέο της single. Το «Delicate» περιλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο της 28χρονης τραγουδίστριας, με τίτλο «Reputation».

Στο συνοδευτικό βίντεο η Swift ερμηνεύει το τραγούδι της σε ένα μόλις πλάνο σε μια δασική περιοχή, ενώ σε άλλο σημείο των γυρισμάτων επιδεικνύει το κολιέ με το γράμμα «J», το οποίο φοράει από το περασμένο καλοκαίρι και παραπέμπει στη σχέση της με τον Βρετανό ηθοποιό Joe Alwyn.

Reuters / Tyrone Siu

Ο Joe Alwyn εμφανίζεται στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite» με τις Emma Stone, Olivia Colman και Kate Winslet.

Το «Delicate» είναι ένα από τα συγκινησιακά φορτισμένα τραγούδια του νέου δίσκου της και εικάζεται πως αναφέρεται στο ξεκίνημα της σχέσης της με τον 27χρονο ηθοποιό. Αντίστοιχα, και τα πρόσφατα singles, «Call It What You Want» και «Gorgeous», φαίνεται πως είναι εμπνευσμένα από τη σχέση της Swift με τον Alwyn.

Η ανακοίνωση για το συνοδευτικό βίντεο του «Delicate» ήρθε από την ίδια την τραγουδίστρια μέσω ανάρτησης στο Twitter. Η Swift έστειλε το μήνυμ;a της την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια των προβών για την επερχόμενη αμερικάνικη περιοδεία της που ξεκινά τον Μάιο.

Το βιντεοκλίπ του «Delicate», το οποίο σκηνοθέτησε ο Joseph Kahn, δείχνει την πιο ανέμελη πλευρά της Swift, αφού εκτός από τα αναμενόμενα ορόσημα στο Λος Άντζελες, η τραγουδίστρια εμφανίζεται έξω το Golden Gopher bar, το οποίο και αναφέρει στους στίχους του τραγουδιού. Το βιντεοκλίπ έχει πάνω από 78 εκατομμύρια views, από όταν έκανε την πρεμιέρα του στα iHeartRadio Music Awards στις 11 Μαρτίου.