Το πασχαλινό μήνυμα του Justin Bieber

Justin-bieber
ΤΡΙΤΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο νεαρός Καναδός υπογράμμισε πως η πίστη του τον «απελευθέρωσε από τα δεσμά και την ντροπή».

Ο Justin Bieber έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας στους θαυμαστές του για το Πάσχα των Καθολικών, την περασμένη Κυριακή, υπενθυμίζοντας πως η γιορτή «δεν έχει να κάνει με ένα λαγό». Παράλληλα, ο Bieber περιέγραψε πως η πίστη του στον Χριστό τον απελευθέρωσε από τα δεσμά και την ντροπή.

Happy easter

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

«Το Πάσχα δεν έχει να κάνει με ένα λαγό. Είναι μια υπενθύμιση πως ο Χριστός πέθανε στον σταυρό για τις αμαρτίες μας και μετά αναστήθηκε από τους νεκρούς νικώντας τον θάνατο! Πιστεύω πως αυτό συνέβη και αυτό τα αλλάζει όλα!» τόνισε στην ανάρτηση του στο Instagram ο Bieber. «Είμαι απελευθερωμένος από τα δεσμά και την ντροπή, είμαι ένα παιδί του ύψιστου Θεού, που με αγαπά για αυτό που είμαι, το πώς είμαι και το ποιος είμαι» συμπλήρωσε στην συνέχεια ο νεαρός pop star.

Remember when i said easter isnt about bunnies... well i lied

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ο Bieber πάντως είχε χιουμοριστική διάθεση αφού λίγο αργότερα ανέβασε μια συμπληρωματική φωτογραφία, όπου φοράει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με αυτιά και μύτη λαγού και κρατάει ένα λούτρινο λαγουδάκι. «Θυμάστε που είπα ότι το Πάσχα δεν έχει να κάνει με λαγουδάκια; Είπα ψέματα» έγραψε ο τραγουδιστής στην λεζάντα.

Τα τελευταία δύο χρόνια η πίστη του Bieber έχει γίνει θέμα συζήτησης των θαυμαστών του, με τον ίδιο να έχει αφήσει να εννοηθεί πως το επερχόμενο πέμπτο άλμπουμ του θα αναφέρεται στις θρησκευτικές ανησυχίες του. Όπως εξήγησε μια πηγή στην Sun, o Bieber ανέκαθεν πίστευε, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια που πηγαίνει στην Hillsong Church, έχει αλλάξει η ζωή του.