Η στοιχειωμένη φωνή του Sivert Hoyem ξανά στην Αθήνα

i-stoixeiomeni-foni-tou-sivert-hoyem-ksana-stin-athina

ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ο Sivert Hoyem που μας συγκινεί από την εποχή των Madrugada μέχρι και σήμερα, με την ευθύτητα, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του, θα είναι και πάλι εδώ, το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου, με μια προσωπική διαδρομή στον ιδιαίτερο χώρο της μουσικής σκηνής του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

Ο αγαπημένος τροβαδούρος του ελληνικού κοινού, θα κάνει μια στάση –εκτός από την Αθήνα– σε 4 ακόμα ελληνικές πόλεις (Πάτρα 28 Νοεμβρίου Πολιτεία, Λάρισα 30 Νοεμβρίου Stage Club, Θεσσαλονίκη 1 Δεκεμβρίου GAIA Live και Ιωάννινα 2 Δεκεμβρίου Boxx Live Stage), με την αφορμή της κυκλοφορίας της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Long Slow Distance».

Η βαθειά, τρυφερά στοιχειωμένη φωνή του Sivert Hοyem θα μας ταξιδέψει μέσα στην ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός - στην ίδια αίθουσα που πρωτοτραγούδησε η Μαρία Κάλλας, στην αίθουσα που διάβασαν τα ποιήματά τους ο Παλαμάς και ο Δροσίνης.

Ο Κώστας Λειβαδάς, θα είναι ο καλεσμένος-έκπληξη που θα «καλωσορίσει» τον Sivert Hoyem στον «Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός» την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου. Ο Έλληνας τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει ένα ειδικό ημίωρο set που θα ερμηνεύσει μόνο με ένα πιάνο.

Τα εισιτήρια για την αθηναϊκή του εμφάνιση έχουν ήδη εξαντληθεί, αλλά αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας, η δράση θα μεταφερθεί στο Use bar, όπου ο Sivert Hοyem θα συναντήσει τους φίλους του...

Πληροφορίες: Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλατεία Καρύτση 1, Αθήνα, οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30 μ.μ., η βραδιά θα ξεκινήσει στις 8.45 μ.μ. με τον Κώστα Λειβαδά και στις 9.30 μ.μ. θα εμφανιστεί ο Sivert Hoyem.