Ληστεία τράπεζας για τα μάτια της Taylor Swift

taylor-swift-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ένας άνδρας ισχυρίζεται πως έκλεψε μια τράπεζα προκειμένου να εντυπωσιάσει την Αμερικανίδα pop star.

Ο έρωτας συχνά «τυφλώνει» και κάνει τους ανθρώπους να φέρονται παράλογα, αλλά στην περίπτωση του Bruce Rowley, οι επιπτώσεις των πράξεών του επισύρουν ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με μια αστυνομική αναφορά που έχει στην κατοχή του το TMZ, ο Rowley συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Ανσόνια του Κονέκτικατ, έχοντας ομολογήσει πως λήστεψε μια τράπεζα και στη συνέχεια πέταξε ορισμένα από τα χρήματα πάνω από τον φράχτη του σπιτιού της Swift στο Λονγκ Άιλαντ.

Invision/AP / Greg Allen

Ο Rowley φέρεται να μπήκε στο υποκατάστημα μιας τράπεζας και να απαίτησε χρήματα από τον ταμία. Η αστυνομική αναφορά σημειώνει πως ο Rowley δεν κρατούσε κάποιο όπλο, ούτε απείλησε τον ταμία, ενώ δεν είναι γνωστό το ποσό το οποίο απέσπασε. Ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Λονγκ Άιλαντ και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την πολιτεία του Κονέκτικατ.

Όταν τελικά η αστυνομία τον συνέλαβε, ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την τραγουδίστρια, η οποία όμως έλειπε από το σπίτι της. Στη συνέχεια δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι ερωτευμένος με την Taylor Swift και ότι σκόπευε να δώσει τα κλοπημέα στην αστυνομία για να την εντυπωσιάσει. Οι εξηγήσεις του Rowley, όπως είναι φυσικό, δεν έπεισαν τις αρχές και προφυλακίστηκε, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες ληστείας και κλοπής.