Δύο νέα άλμπουμ από τον Kanye West για τον Ιούνιο

kid-cudi-kanye-west
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ένας από τους δυο δίσκους που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τον Kid Cudi.

Εκτός από ένα βιβλίο φιλοσοφίας το οποίο κατά δήλωσή του γράφει σε «πραγματικό χρόνο», ο Kanye West ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δυο δίσκους μέσα στο καλοκαίρι. Η αποκάλυψε έγινε μέσω του Twitter, όπου αποκάλυψε και ορισμένες πληροφορίες για τα άλμπουμ.

Τα στοιχεία που έδωσε ο ράπερ είναι λίγα, αλλά αρκετά να «βάλουν φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως γράφει ο West, το πρώτο άλμπουμ θα αποτελείται από επτά τραγούδια και θα κυκλοφορήσει την 1 Ιουνίου.

Το δεύτερο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα αργότερα, στις 8 Ιουνίου. Στο άλμπουμ αυτό θα συνεργαστεί με τον Kid Cudi και θα κυκλοφορήσει υπό τον τίτλο «Kids See Ghost», το οποίο είναι το όνομα του group τους.

Κλείνοντας, ο West έδωσε και ένα δείγμα της φιλοσοφίας του, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ο στόχος μου. Η αντιπαράθεση είναι το γυμναστήριό μου. Θα κάνω εκατό επαναλήψεις αντιπαράθεσης για ένα six-pack αλήθειας».