Όταν ο Will Smith συνάντησε τον Michael Jackson μέσα σε μια ντουλάπα

will-smith-michael-Jackson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο μαινόμενος Suge Knight αποτέλεσε αφορμή για απροσδόκητη συνάντηση των Will Smith και Michael Jackson.

Ο Will Smith αποκάλυψε μέσω ενός βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube πως συνάντησε για «πρώτη και μοναδική φορά» το «ίνδαλμα» του, Michael Jackson, μέσα σε μια ντουλάπα. Όπως εξηγεί ο ράπερ και ηθοποιός με παραστατικό τρόπο στο βίντεο του, η γνωριμία του με τον «Βασιλιά της Pop» έγινε στα BET Awards.

Δείτε το βίντεο του Will Smith

Εκεί παρευρέθηκε και ο Michael Jackson και, καθώς προσπάθησε ο Smith να τον προσεγγίσει, έγινε πανικός, εμφανίστηκε ο Suge Knight, ο βίαιος ιδιοκτήτης της Death Row Records, και όλοι άρχισαν να τρέχουν. Προσπαθώντας να αποφύγει τον Knight, η προσωπική ασφάλεια του Smith έκρυψε τον ράπερ μέσα σε μια βρώμικη ντουλάπα με σφουγγαρίστρες, όπου γρήγορα κατάλαβε πως δεν είναι μόνος. 

YouTube

Οι δυο αστέρες της μουσικής συναντήθηκαν μονάχα μια φορά, στα BET Awards, λόγω «εισβολής» του Suge Knight.

«Στέκομαι εκεί και έχω το κεφάλι μου κόντρα στην πόρτα και ακούω ανθρώπους να τρέχουν, τους ακούω να ουρλιάζουν και σκέφτομαι πως είναι τρελό, πως ο Suge Knight είναι θεοπάλαβος» αφηγήθηκε ο Will Smith.

«Ξαφνικά επικρατεί ησυχία και ακούω “hey”. γυρίζω έκπληκτος και βλέπω τον Michael Jackson να στέκεται πίσω μου». Οι δύο άρχισαν συζητούν για τον πανικό που είχε προκληθεί, για το πόσο «τρελός» ήταν ο Knight, ενώ κουβέντα στην κουβέντα έφτασαν να συζητάνε για την αγάπη του Jackson για τα κόμικ.

Παρά το γεγονός ότι ο Smith δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για το θέμα, προσπάθησε να συζητήσει. Δεν συναντάς κάθε μέρα το ίνδαλμά σου! Πριν προλάβουν να πουν περισσότερα, η πόρτα άνοιξε ξαφνικά και εμφανίστηκε η προσωπική ασφάλεια του Michael Jackson. Φεύγοντας, ο «Βασιλιάς της Pop» είπε πως θα τα ξαναπούν, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.