Νέα μουσική για νέο άλμπουμ από τους Rolling Stones

rolling-stones
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Mick Jagger: «Δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα αυτά που έχω γράψει, απλά συνεχίζω να προχωράω μπροστά».

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones, Mick Jagger, αποκάλυψε πως έχει αρχίσει να γράφει νέο υλικό, καθώς οι γερόλυκοι της ροκ ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία. Μιλώντας στην Independent IE, ο Jagger δήλωσε πως γράφει νέα τραγούδια «αυτή τη στιγμή».

Όταν ρωτήθηκε εάν το υλικό προορίζεται για solo κυκλοφορία, ο τραγουδιστής απάντησε: «Απλά γράφω», συμπληρώνοντας πως το περισσότερο υλικό είναι για τους Rolling Stones. «Δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα αυτά που έχω γράψει, απλά συνεχίζω να προχωράω μπροστά» συμπλήρωσε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Jagger τόνισε πως δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από τη μουσική στο άμεσο μέλλον. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω σκεφτεί ότι αυτή η σειρά συναυλιών μπορεί να είναι η τελευταία μας. Θα συμβεί κάποια στιγμή, όταν πια δεν θα θέλουμε να κάνουμε περιοδείες, για οποιονδήποτε λόγο, αλλά δεν υπάρχουν σκέψεις για φέτος το καλοκαίρι» είχε σχολιάσει ο Jagger στην Sunday Post.

Η ερώτηση σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Jagger και τους Rolling Stones προέκυψε μετά από σχόλια από τον ντράμερ του συγκροτήματος, Charlie Watts: «Μου αρέσει να παίζω ντραμς και μου αρέσει να το κάνω με τον Mick, τον Keith και τον Ronnie, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα. Δεν θα με ενοχλούσε εάν οι Rolling Stones έλεγαν “αυτό ήταν, τέρμα”. Δεν θα μου άρεσε να έρθει η διάλυση με εχθρότητα» τόνισε ο Watts.