Αν παραυρεθείτε στην Eurovision, μην πάρετε μαζί σας αυτά τα αντικείμενα

eurovision-2018
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Εκτός από όπλα και τοξικές ουσίες, καλύτερα να αφήσετε σπίτι σας τις μπάλες του γκολφ και τα εργαλεία σας.

Η Eurovision έχει εκδώσει μια λίστα αντικειμένων που απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους όσοι παρευρεθούν στη φετινή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στηΛισαβόνα τον Μάιο. Στη λίστα των απαγορευμένων αντικειμένων, εκτός πράγματα από που θα περίμενε κανείς όπως όπλα, εκρηκτικά, τοξικές ουσίες και πυροτεχνικά, υπάρχουν και ορισμένα πιο περίεργα πράγματα.

Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι μπάλες του γκολφ, μεγάφωνα, καροτσάκια, κολλητική ταινία, μπαλαντέζες, σπρέι, κατσαβίδια, τρυπάνια, σφυριά, τανάλιες, πριόνια και σκάλες. Εάν λοιπόν κάποιος από τους θεατές είχε σκοπό δηλαδή να επιδιορθώσει τα σκηνικά, καλύτερα να το ξανασκεφτεί.

Όπως είναι φυσικό, η λίστα γρήγορα βρήκε τον δρόμο της για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου και έγινε ανάρπαστη. Πολλοί χρήστες εξέφρασαν την απορία και την έκπληξή τους για το πόσο συγκεκριμένα είναι ορισμένα από τα αντικείμενα, ενώ άλλοι πρότειναν άλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν.

Eurovision.TV

H Γιάννα Τερζή θα ερμηνεύσει το τραγούδι της στους ημιτελικούς της 8ης Μαΐου.

Οι ημιτελικοί της Eurovision θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 10 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 12 Μαΐου. Η Γιάννα Τερζή αντιπροσωπεύει φέτος την Ελλάδα στην πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής με το τραγούδι «Όνειρο Μου».