Το Meet Market...φοράει τα γιορτινά του στην Τεχνόπολη

to-meet-marketforaei-ta-giortina-tou-stin-texnopoli

ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Με γιορτινή διάθεση και αρώματα Χριστουγέννων, το μεγαλύτερο Meet Market της χρονιάς, επιστρέφει στον χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου.

Με ελεύθερη είσοδο (όπως πάντα εξάλλου) για το κοινό, το Meet Market «φοράει» τα καλά του στην «Τεχνόπολις» από τη 1 το μεσημέρι ως τις 11 το βράδυ, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, για ένα ξεχωριστό εορταστικό Χριστουγεννιάτικο market, που για μια ακόμα φορά δίνει έμφαση στις νέες ιδέες και ενθαρρύνει το επιχειρηματικό πνεύμα.

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας, με περισσότερους από 130 καλλιτέχνες και πολλές νέες συμμετοχές, θα κατακλύσει την Τεχνόπολη με μοναδικές δημιουργίες.

Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικό-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Όπως πάντα, το χριστουγεννιάτικο «μενού» περιλαμβάνει ασταμάτητη μουσική από εγχώριους dj's, που δίνουν τον ρυθμό... και φυσικά, δώρα για όλους όσους παίξουν το παιχνίδι του Meet market στο κεντρικό ταμείο.

Ένα ξεχωριστό χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο στην πόλη, με πλούσια ποικιλία για τα εορταστικά ψώνια, μουσική, σεμινάρια και διάθεση για …βόλτα, σας περιμένει αυτό το σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη.

Πληροφορίες: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Αίθουσες: «Κωστής Παλαμάς», (Κτίριο «Δ10»), «Τάκης Παπατσώνης», (Κτίριο «Δ6»), «Κων/νος Καβάφης», ( Κτίριο «Δ7»), www.themeetmarket.gr , Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Δεκέμβρη, από τις 13.00 ως τις 23.00, είσοδος ελεύθερη.