Νέα μουσική από τους ABBA

abba
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Μετά από 35 χρόνια απουσίας, το θρυλικό σουηδικό pop συγκρότημα ηχογράφησε δύο νέα τραγούδια.

Οι θρυλικοί ABBA ανακοίνωσαν πως έχουν ηχογραφήσει δύο νέα τραγούδια, 35 χρόνια μετά τη διάλυσή τους. Το πρώτο από τα δύο τραγούδια τιτλοφορείται «I Still Have Faith In You» και θα κάνει το ντεμπούτο το σε ένα ντοκιμαντέρ στα NBC και BBC τον Δεκέμβριο, ενώ θα παρουσιαστεί και στην επικείμενη ειδική περιοδεία με ολογράμματα.

❤️ #abbaofficial #abba

A post shared by @ abbaofficial on

Όπως εξήγησαν στην ανάρτησή τους στο Instagram, οι ABBA ενθουσιάστηκαν από την προοπτική της περιοδείας, «αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ξανά» και μπήκαν στο στούντιο. «Ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και είχαμε λείψει για σύντομες διακοπές» δήλωσαν χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως ήταν μια «εξαιρετικά χαρούμενη εμπειρία». Καταλήγοντας, οι ΑΒΒΑ εξήγησαν πως «μπορεί να έχουμε ενηλικιωθεί, αλλά το τραγούδι είναι καινούριο και υπέροχο».

REX/Shutterstock

Ο εκπρόσωπος των ΑΒΒΑ απέκλεισε το ενδεχόμενο να περιοδεύσουν ξανά μαζί τα τέσσερα μέλη του σουηδικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου των ABBA στο BBC, τα νέα κομμάτια «θα ακουστούν οικεία, αλλά και μοντέρνα». Παρά το γεγονός ότι τα τέσσερα μέλη των ABBA παραμέρισαν τις διαφορές τους και ηχογράφησαν τα νέα τραγούδια, ο ίδιος εκπρόσωπος τόνισε δεν προβλέπεται να ανέβουν ξανά μαζί στη σκηνή.