Άρωμα «Καραϊβικής» στον επόμενο δίσκο της Rihanna

rihanna Jordan Strauss
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2018

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν είναι πια φίλη με τον Drake.

Έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από το «ANTI» και η Rihanna ετοιμάζει τον ένατο δίσκο της, ο οποίος θα αντλεί έμπνευση από τον Bob Marley και τον παραγωγό Supa Dups, έχοντας έναν reggae ήχο. Η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της Rihanna έγινε στο περιοδικό Vogue, όπου μίλησε τόσο για την μουσική όσο και τον κινηματογράφο.

Στην συνέντευξη της  η τραγουδίστρια εξέφρασε την αγάπη της για τον Bob Marley, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ήχος του θα επηρεάσει τον επόμενο δίσκο της. Η λατρεία της για τον Τζαμαϊκανό καλλιτέχνη είναι γνωστή άλλωστε, αφού στο σπίτι της μάλιστα έχει δημιουργήσει έναν «βωμό» αφιερωμένο στον Bob Marley. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της με το dancehall single «Pon de Replay» το 2005, η Rihanna έχει φλερτάρει πολλές φορές με την reggae, οπότε δεν πρέπει να εκπλήσσει η μουσική «στροφή».

Invision/AP / Charles Sykes

Ο Drake έκανε την Rihanna να νιώσει εξαιρετικά άβολα κατά την βράβευση της στα MTV VMAs το 2016.

Παράλληλα η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν είναι πια φίλη με τον Drake, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Το άρθρο σημειώνει πως κάθε φορά που αναφερόταν το όνομα του Καναδού ράπερ, η Rihanna ταραζόταν λίγο και προσπαθούσε να δείξει μια παγερή αδιαφορία.

Αιτία της κατάρρευσης της φιλίας μεταξύ των δύο καλλιτεχνών είναι η βράβευσε της Rihanna στα MTV Video Music Awards το 2016. Ο Drake είχε απονέμει το βραβείο στην Rihanna, αλλά το έκανε κατά έναν υπερβολικό τρόπο, δίνοντας της μια τεράστια ευχετήρια πινακίδα και εκφράζοντας τον έρωτα του επί σκηνής.

«Η αναμονή κατά την διάρκεια εκείνου του λόγου ήταν πιθανόν η πιο άβολη στιγμή. Δεν μου αρέσουν τα πολλά κομπλιμέντα, δεν μου αρέσει να με βάζουν σε δύσκολη θέση» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. «Δεν έχουμε φιλία πια, αλλά δεν είμαστε και εχθροί, είναι αυτό που είναι» κατέληξε η τραγουδίστρια.