Η Lily Allen απαντά στις «πικάντικες φήμες» για τον Liam Gallagher

lily-allen Lucas Jackson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΜΑΙΟΥ 2018

Οι δύο Βρετανοί καλλιτέχνες φέρονται να συνευρέθηκαν κατά τη διάρκεια πολύωρης πτήσης στην Ιαπωνία το 2009.

Η Lily Allen ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της με τίτλο «No Shame», όπου η Βρετανίδα τραγουδίστρια θα μιλήσει για την τραυματική εμπειρία του χαμού ενός παιδιού, για τα καλά και τα άσχημα της δημοσιότητας, την οικογένειά της, καθώς και το πώς μεγάλωσε με την Britpop, το φεστιβάλ Glastonbury και το θρυλικό Groucho Club.

Με την κυκλοφορία τον Ιούνιο να πλησιάζει, έχουν ακουστεί πολλά για με τις «πικάντικες αποκαλύψεις» του βιβλίου, μεταξύ των οποίων και η σεξουαλική επαφή της με τον Liam Gallagher. Το συμβάν φέρεται να έγινε το 2009, κατά την 11ωρης διάρκειας πτήση στην Ιαπωνία, όπου οι δύο καλλιτέχνες είχαν εμφανιστεί στο Fuji Rocks Festival.

Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis τότε ήταν ακόμα παντρεμένος με την Nicole Appleton των All Saints, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2014. Πριν από περίπου ένα μήνα, η Appleton έστειλε δήμοσιο μήνυμα στην Allen μέσω Twitter, λέγοντας με νόημα πως μια μέρα οι δρόμοι τους θα συναντηθούν.

«Δεν έχω πει τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Allen στον Guardian, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να μιλά για το φερόμενο συμβάν. «Ούτε είπα κάτι πριν από εννέα χρόνια, όταν προσπάθησαν να δημοσιεύσουν για πρώτη φορά αυτή την ιστορία» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Allen.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε την αγανάκτησή της για τν φήμη, λέγοντας πως έχει δημιουργηθεί η εντύπωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι με τις αποκαλύψεις επιχειρεί να επαναφέρει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. «Κυριολεκτικά δεν έχω πει τίποτα, δεν έχω κάνει καν ένα like σε tweet, τίποτα» υπογράμμισε η Allen.