Eurovision 2018: Δεν πέρασε στον τελικό η Γιάννα Τερζή

gianna-terzi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2018

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός και το Σάββατο ο μεγάλος τελικός της φετινής διοργάνωσης.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα ο πρώτος ημιτελικός της 63ης Eurovision, όπου διαγωνίστηκε η Γιάννα Τερζή εκπροσωπώντας την Ελλάδα, η οποία όμως δεν τα κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς για να προχωρήσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Τερζή ερμήνευσε το «Όνειρό μου», το οποίο έγραψε με τον Άρη Καλημέρη, τον Δημήτρη Σταματίου και τον Μιχάλη Παπαθανασίου, αλλά αντιμετώπισε μια σειρά από τεχνικά προβλήματα, που δεν της επέτρεψαν να παρουσιάσει το τραγούδι όπως είχε προγραμματιστεί.

Δείτε την ερμηνεία της Γιάννα Τερζή στον ημιτελικό εδώ.

Έτσι λοιπόν η Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους των τηλεθεατών και κριτών και έμεινε εκτός τελικού. Όταν βρέθηκε έξω από το Altice Arena, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της για τον αποκλεισμό και ήταν εμφανώς απογοητευμένη και δακρυσμένη.

Αντίθετα, η Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο με το «Fuego» σε σύνθεση του Άλεξ Παπακωνσταντίνου, κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στον τελικό του Σαββάτου πέρασαν η Αλβανία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, η Ιρλανδία, το Ισραήλ, η Κύπρος, η Λιθουανία, η Τσεχία και η Φιλανδία. Ο δεύτερος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.