Γιατί η Katy Perry έστειλε κλαδί ελιάς στην Taylor Swift;

katy-perry-taylor-swift
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2018

Ένα κλαδί ελιάς έφερε ξανά κοντά μαζί τις δυο pop star που φαίνεται ότι έλυσαν οριστικά τις διαφορές τους.

Η Katy Perry και η Taylor Swift φαίνεται πως έλυσαν τελικά τις διαφορές τους, με την πρώτη να στέλνει στην δεύτερη ένα κλαδί ελιάς. Οι σχέσεις των δύο pop star ήταν κάκιστες τα τελευταία χρόνια, με αφορμή μια παρεξήγηση σχετικά με τους back-up χορευτές που μοιράζονταν στις περιοδείες τους.

Παρά το γεγονός ότι η Perry δήλωνε έτοιμη να θάψει «το τσεκούρι του πολέμου», η ένταση συνεχίστηκε με την Perry αργότερα να εκφράζει την αγανάκτησή της, τονίζοντας πως «δεν είναι Βούδας» για να ανέχεται την στοχευμένη κριτική και τον «πόλεμο» από τους θαυμαστές της Swift.

Όλα όμως άλλαξαν την περασμένη Τρίτη, όταν η Swift έλαβε ένα δώρο από την Perry, η οποία τις έστελνε ευχές για τη νέα περιοδεία της. «Έφτασα στο καμαρίνι μου και βρήκα αυτό το κλαδί ελιάς» εξήγησε στο σχετικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram, τονίζοντας τη σημασία της πράξης και ευχαριστώντας την Perry.

Όπως είναι φυσικό, η είδηση γρήγορα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να αποθεώνουν την Katy Perry για τον συμβολισμό της πράξης. Η ίδια η Swift μάλιστα έκανε ένα like σε μια ανάρτηση που εξηγούσε την βιβλική προέλευση της συμβολικής πράξης.