Η Madonna μάγεψε το Met Gala

madonna-met-gala1
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2018

Τραγούδησε το «Like a Prayer» και μια διασκευή του «Hallelujah» του Leonard Cohen.

Η «Βασίλισσα της Pop» άφησε το στίγμα της στο φετινό Met Gala με μια εμφάνιση έκπληξη το βράδυ της Δευτέρας, όπου ερμήνευσε μια νέα εκδοχή της κλασσικής επιτυχία της «Like a Prayer», ένα νέο mid-tempo τραγούδι καθώς και το «Hallelujah» του Leonard Cohen.

Δείτε την εντυπωσιακή είσοδο της Madonna

Ακολουθώντας τη θρησκευτική θεματική του φετινού gala («Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination»), η Madonna έκανε μια μεγάλη είσοδο, όπως της αρμόζει, στη σκάλα της μεγάλης αίθουσας του Metropolitan Museum of Art. Η 59χρονη τραγουδίστρια ήταν ντυμένη με έναν μανδύα και συνοδευόμενη από back-up τραγουδιστές ντυμένους μοναχούς, οι οποίοι τη συνόδευσαν, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στους χώρους του μουσείου.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ερμηνεία του «Hallelujah»

Δεν μάγεψε όμως η Madonna μονάχα με την ερμηνεία της. Νωρίτερα είχε εντυπωσιάσει το κοινό με την εμφάνισή της: ένα μαύρο φόρεμα Jean Paul Gaultier με μαύρο διχτυωτό πέπλο, στολισμένους σταυρούς, ροζάρια και ένα μπουκέτο μαύρα τριαντάφυλλα.

Η επιλογή δεν πρέπει να εκπλήσσει, αφού ο Gaultier έχει βάλει την υπογραφή του σε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά και προκλητικά ενδύματα που έχει φορέσει Madonna στην πλούσια καριέρα της.