Οι Spice Girls έχουν σχέδια για ένα εφ' όλης της ύλης ντοκιμαντέρ

spice-girls Ian West
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΜΑΙΟΥ 2018

Η ταινία θα είναι εμπνευσμένη από το πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Liam Gallagher μετά τους Oasis.

Η επανένωση των Spice Girls προκάλεσε αρχικά μεγάλο ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους, αλλά έκτοτε έχουν εκφραστεί προβληματισμοί αναφορικά με τα σχέδια του pop συγκροτήματος. Η επίσημη ανακοίνωση άλλωστε ήταν λίγο αινιγματική, όπου γινόταν λόγος για «απίστευτες νέες ευκαιρίες» και «συναρπαστικές δυνατότητες».

Μπορεί λοιπόν οι Spice Girls να μην έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη εάν θα ηχογραφήσουν νέα μουσική ή εάν θα πραγματοποιήσουν κάποια παγκόσμια περιοδεία (κυρίως λόγω Victoria Beckham), αλλά δεν ισχύει το ίδιο με τα κινηματογραφικά τους σχέδια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, οι Spice Girls ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ με στόχο να κυκλοφορήσει το 2019.

Shutterstock / Christian Bertrand

To «As It Was» εστιάζει στην ιστορία του Liam Gallagher μετά το τέλος των Oasis.

Η συγκεκριμένη ταινία φέρεται να είναι εμπνευσμένη από το πρόσφατο ντοκιμαντέρ, «As It Was», του Charlie Lightning για τον Liam Gallagher, το οποίο προβλήθηκε στο φετινό φεστιβάλ των Καννών. Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την πορεία του Gallagher από την εποχή που ήταν frontman των Oasis, μέχρι τις νέες επιτυχίες του ως solo καλλιτέχνης.

Παράλληλα όμως με το ντοκιμαντέρ τους, οι Spice Girls βρίσκονται σε συζητήσεις για να δανείσουν τις φωνές τους σε μια animated ταινία. Κάθε μέλος του συγκροτήματος θα εμφανιστεί ως υπερηρωίδα, με μοναδικές δυνάμεις που θα αντανακλούν την προσωπικότητά της. Η τελευταία ταινία των Spice Girls, το «Spice World», σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία το 1997, όπου παρά το σχετικά μικρό μπάτζετ για την εποχή (μόλις 25 εκατομμύρια δολάρια), είχε συνολικές εισπράξεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων.