Το 2019 θα κυκλοφορήσει τελικά ο νέος δίσκος των Pearl Jam

pearl-jam
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΜΑΙΟΥ 2018

Οι ηχογραφήσεις του άλμπουμ θα καθυστερήσουν λόγω του φορτωμένου προγράμματος της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Ο μπασίστας των Pearl Jam, Jeff Ament, αποκάλυψε πως οι ηχογραφήσεις του νέου δίσκου τους θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο, οπότε θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Οι δηλώσεις του Ament ήρθαν μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου single «Can’t Deny Me» τον Μάρτιο, το οποίο γέννησε ελπίδες για μια κυκλοφορία μέσα στο 2018.

Σε συνέντευξή του στον Kyle Meredith, ο μπασίστας του grunge συγκροτήματος εξήγησε πως οι ηχογραφήσεις θα καθυστερήσουν λόγω του φορτωμένου προγράμματος συναυλιών. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως χρειάζονται «έξι με οχτώ εβδομάδες» για να ηχογραφήσουν τα τραγούδια του νέου δίσκου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το 2019. Καταλήγοντας, ο Ament σχολίασε πως ο νέος δίσκος θα είναι «πραγματικά καλός» καθώς «υπάρχουν πολλά για να σε εμπνεύσουν και να σε νευριάσουν».

Τελευταία κυκλοφορία των Pearl Jam ήταν το «Lightning Bolt» το 2013 με παραγωγό τον Brendan O’Brien. Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται τα singles «Mind Your Manners», «Sirens» και «Lightning Bolt», ενώ ξεχώρισε για την επιστροφή των Pearl Jam στον πιο πρώιμο και ωμό ήχο τους.