Ξεκίνησε έρευνα για το σοβαρό ατύχημα εργαζομένου του Kanye West και της Adidas

eric-liedtke-kanye-west-adidas-yeezy
ΤΡΙΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2018

Ένας 3D εκτυπωτής πλάκωσε το πόδι του άτυχου εργαζόμενου πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο Kanye West και η Adidas στην Αμερική βρίσκονται υπό έρευνα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζόμενου στα γραφεία του ράπερ στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο άτυχος εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά πριν από δύο μήνες περίπου, όταν ένας 3D εκτυπωτής πλάκωσε το πόδι του.

AP / Scott Roth

Ένα από τα παπούτσια της σειράς του Kanye West με την Adidas.

Το TMZ αναφέρει σε άρθρο το πώς οι αρμόδιες υπηρεσίες επιχειρούν να διαλευκάνουν την υπόθεση, με την Adidas να αντιμετωπίζει πρόστιμο έως 129.000 δολάρια για κάθε ενδεχόμενη παράβαση των σχετικών κανόνων ασφαλείας. Η αστυνομία ισχυρίζεται πως ο τραυματισμός ήταν τόσο σοβαρός, που ο εργαζόμενος χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο με ελικόπτερο για να λάβει άμεση βοήθεια. Παράλληλα έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες που δείχνουν ένα ασθενοφόρο και ένα φορείο σε ένα χώρο πάρκινγκ.

TMZ

Ο άτυχος εργαζόμενος ενδέχεται να έχει υποστεί ακρωτηριασμό.

Πηγές από τα γραφεία στο Καλαμπάσας αναφέρουν πως δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την υγεία του άτυχου εργαζόμενου, αλλά ενδέχεται να έχει υποστεί ακρωτηριασμό. Εκπρόσωποι της Adidas δήλωσαν στο NME πως ο νεαρός άνδρας βοηθούσε στην μεταφορά του εκτυπωτή, όταν το μηχάνημα έπεσε πάνω του. Η πλευρά του Kanye West δεν έχει σχολιάσει την είδηση.