Κατεβάστε δωρεάν το νέο διήγημα του Stephen King

stephen-king
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΜΑΙΟΥ 2018

Το «Laurie» αποτελεί prelude στο επερχόμενο αστυνομικό μυθιστόρημα του που κυκλοφορεί στις 22 Μαΐου.

Ο Stephen King έκανε ένα απρόσμενο δώρο στους θαυμαστές του την περασμένη Παρασκευή, όταν και έδωσε δωρεάν μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ένα νέο διήγημα με τίτλο «Laurie».  

Κατεβάστε το βιβλίο 

Το διήγημα 32 σελίδων αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που προσπαθεί να δώσει έναν σκύλο στον αδερφό της, ο οποίος έχασε πρόσφατα την σύζυγό του μετά από 40 χρόνια γάμου. Ο ίδιος ο συγγραφέας χαρακτήρισε το διήγημα ως «Ένα ορεκτικό, για το κυρίως πιάτο, το "The Outsider", που έρχεται την άλλη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου, το «The Outsider» επικεντρώνεται στον φόνο ενός νεαρού αγοριού. Αφού ανακαλυφθεί το κακοποιημένο πτώμα του παιδιού σε ένα πάρκο, οι αστυνομικές έρευνες δείχνουν ως βασικό ύποπτο κάποιον από τους πιο δημοφιλείς κατοίκους της πόλης.

Ο ίδιος έχει μεν άλλοθι, αλλά DNA, αυτόπτες μάρτυρες και δαχτυλικά αποτυπώματα δείχνουν πως είναι ένοχος. Οι έρευνες των αρχών όμως συνεχίζουν και τρομακτικές αλήθειες αρχίζουν να βγαίνουν στο φως, περιπλέκοντας και αλλάζοντας τα δεδομένα.