Η Ariana Grande έναν χρόνο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα: «Σας σκέφτομαι όλους, σήμερα και κάθε μέρα»

ariana-grande-miley-cyrus-manchester Dave Hogan/One Love Manchester
ΤΡΙΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2018

Συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας για την πρώτη επέτειο από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ.

Ένας χρόνος έχει περάσει από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Manchester Arena μετά από συναυλία της Ariana Grande. Συνολικά πέθαναν 22 άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 800, όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας επιτέθηκε στον συναυλιακό χώρο.

Ανήμερα της πρώτης επετείου από την επίθεση, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβασε μια συγκινητική αφιέρωση για τα θύματα. «Σας σκέφτομαι όλους σήμερα και κάθε μέρα. Σας αγαπώ ολόψυχα και σας στέλνω όλο το φως και τη ζεστασιά που έχω να προσφέρω σε αυτή τη δύσκολη μέρα», έγραψε η Grande στο Twitter.

Μετά την πολύνεκρη επίθεση, η Ariana Grande επέστρεψε στο Μάντσεστερ για να διοργανώσει μια φιλανθρωπική συναυλία για τα θύματα και τις οικογένειές τους, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα αγάπης, ελπίδας και ενότητας. Συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 2 εκατομμύρια λίρες.

Την περασμένη εβδομάδα η Grande έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Time, όπου μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για την τρομοκρατική επίθεση. «Το τελευταίο που θα ήθελα ποτέ είναι για τους θαυμαστές μου να δουν κάτι τέτοιο και να πιστέψουν πως έχει κερδίσει. Η μουσική υποτίθεται πως είναι το πιο ασφαλές πράγμα στον κόσμο. Νομίζω γι’ αυτό μου είναι ακόμα βάρος στην καρδιά κάθε μέρα» δήλωσε η τραγουδίστρια.