Η Ariana Grande «χτύπησε» ένα τατουάζ για τα θύματα του Μάντσεστερ

ariana-grande
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2018

Χιλιάδες τραγούδησαν το «Don’t Look Back In Anger» στη μνημόσυνη εκδήλωση για τα θύματα της επίθεσης.

Έχει περάσει ένας χρόνος από την επίθεση αυτοκτονίας στο Manchester Arena, στο τέλος της συναυλίας της Ariana Grande, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 800. Την Τρίτη, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβασε στο Twitterr ένα συγκινητικό μήνυμα και την Πέμπτη μοιράστηκε μια φωτογραφία από ένα συμβολικό τατουάζ για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Το νέο τατουάζ βρίσκεται πίσω από αριστερό αυτί της Grande και είναι μια εργάτρια μέλισσα, το διαχρονικό σύμβολο της πόλης του Μάντσεστερ. Το σύμβολο χρησιμοποιήθηκε από φιλανθρωπικές κινήσεις και οργανισμούς για τη στήριξη των θυμάτων και των οικογενειών τους, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Grande στο Twitter γράφει: «Για πάντα». Με αυτό το συμβολικό τατουάζ, η Ariana Grande θέλησε να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης.

Ανήμερα της επετείου της επίθεσης, πραγματοποιήθηκε μια μνημόσυνη εκδήλωση στην Albert Square, στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ. Τόσο ο Noel Gallagher, όσο και ο Johnny Marr έστειλαν τις ευχές τους μέσω βίντεο. Στο μήνυμΆ του ο πρώην κιθαρίστας των Oasis έδωσε το έναυσμα και περίπου 3.000 παρευρισκόμενοι τραγούδησαν το συμβολικό «Don’t Look Back In Anger».

«Μακάρι να ήμουν μαζί σας απόψε. Η καρδιά μου θα είναι πάντα στο Μάντσεστερ, πάντοτε ήταν και πάντα θα είναι. Είμαι περήφανος που είμαι από το Μάντσεστερ, είμαι σίγουρος πως θα είναι μια συγκινητική στιγμή», δήλωσε στο μήνυμά του ο πρώην κιθαρίστας των Smiths.