Ο Will Smith ετοιμάζει μουσικό comeback

will-smith Andrey Bayda
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2018

Ο ράπερ και ηθοποιός έδωσε μια «μικρή γεύση» από τη δουλειά του στούντιο μέσω YouTube.

Μπορεί να έχουν περάσει 13 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου, αλλά ο Will Smith δεν ξεχνά το τραγούδι και φαίνεται πως ετοιμάζει έναν νέο δίσκο. Πέρσι κυκλοφόρησε το «Get Lit», με τον στενό φίλο και συνεργάτη του, DJ Jazzy Jeff, και εμφανίστηκε επί σκηνής στο Παρίσι με τον γιό του, Jaden, ενώ φέτος υπογράφει το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ.

Μέσω ενός νέου βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube, ο Smith έδωσε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του στο στούντιο. Στα νέα του τραγούδια ο ράπερ και ηθοποιός αναφέρεται στα πάντα, από τις ταινίες του και τον Obama, μέχρι την Rihanna και την οικογένειΆ του.

Δείτε το νέο βίντεο του Will Smith

Σε συνέντευξή του στο Billboard το 2015, ο Smith είχε αποκαλύψει πως είχε ορισμένα έτοιμα τραγούδια, αλλά δεν ήταν σίγουρος για το εάν θα βγάλει ένα άλμπουμ καθώς αναζητούσε έναν «ιδιαίτερα έξυπνο και δημιουργικό τρόπο» για να κυκλοφορήσει τη μουσική του.

«Δε συγκρίνεται με τίποτα το να είσαι επί σκηνής με ένα hit δίσκο. Εκείνα τα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν ο κόσμος αναγνωρίζει το τραγούδι και είναι αυτό που περίμενε να ακούσει – δεν υπάρχει τίποτα που να συναγωνίζεται αυτό το συναίσθημα στον χώρο της ψυχαγωγίας» δήλωσε χαρακτηριστικά τότε ο Smith.