Πότε θα κυκλοφορήσει η «αποτυχημένη συνεργασία» David Bowie-Dave Grohl;

dave-grohl-david-bowie
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2018

Ένα άγνωστο συγκρότημα θα ηχογραφήσει το ακυκλοφόρητο τραγούδι που προοριζόταν για το soundtrack μιας ταινίας.

Ο frontman των Foo Fighters, Dave Grohl, αποκάλυψε πως είχε επιχειρήσει να συνεργαστεί με τον David Bowie για να ηχογραφήσουν μαζί ένα τραγούδι, αλλά ο Bowie είχε αρνηθεί. Το τραγούδι αυτό όμως δε θα παραμείνει «στο αρχείο» για πολύ ακόμα, αφού ένα «άγνωστο συγκρότημα» σκοπεύει να το ηχογραφήσει και να το κυκλοφορήσει.

«Έδωσα το τραγούδι πρόσφατα σε κάποιον. Επί χρόνια θεωρούσα ότι ήταν το πιο cool πράγμα. Το προσπαθήσαμε, το δουλέψαμε λίγο και τελικά επικοινώνησα με τον Bowie για να το κάνουμε μαζί για το soundtrack μιας ταινίας. Δυστυχώς, δε δούλεψε. Δεν του άρεσε η ταινία. Δεν ήμουν εγώ το θέμα, ήταν η ταινία» δήλωσε ο Grohl στο GQ για το ανέκδοτο τραγούδι.

O David Bowie δεν ήταν ενθουσιασμένος με την ταινία για το soundtrack της οποίας θα συνεργάζονταν, οπότε απέρριψε την πρόταση του David Grohl.

Ο ηγέτης των Foo Fighters όμως συνέχισε να δουλεύει πάνω στο τραγούδι και τελικά το έδωσε «σε ένα άλλο συγκρότημα, το οποίο δεν το έχει χρησιμοποιήσει ακόμα». Όταν ρωτήθηκε το όνομα του συγκροτήματος, ο Grohl απάντησε πως δε θέλει να χαλάσει την έκπληξη.