Ο Lennon Gallagher είναι το νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent

lennon-gallagher-ysl
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2018

Η μουσική των Velvet Underground δίνει τον ρυθμό στο νέο rock ‘n’ roll διαφημιστικό του γαλλικού οίκου μόδας.

Ο 18χρονος γιος του Liam Gallagher, Lennon Gallagher, αποτελεί το νέο πρόσωπο του οίκου μόδας Yves Saint Laurent καθώς πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια για τη νέα σειρά ανδρικών ρούχων. Ο Gallagher έκανε την πρώτη εμφάνιση για τον οίκο στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι το 2017.

Στη νέα ασπρόμαυρη διαφήμιση της YSL, ο νεαρός Gallagher εμφανίζεται με ένα λεοπάρ παλτό καθώς ακούγεται μουσική των Velvet Underground. Η διαφήμιση κυκλοφορεί μια εβδομάδα πριν την επόμενη επίδειξη μόδας του οίκου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου. Σκηνοθέτης του διαφημιστικού με την έντονη rock ‘n’ roll αισθητική ήταν ο τακτικός συνεργάτης του οίκου μόδας, David Sims.

O Gallagher έκανε ντεμπούτο στην πασαρέλα το 2017, στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου για την Topman. Ο πατέρας του και πρώην frontman των Oasis είχε σχολιάσει τότε πως ένιωθε πολύ περήφανος για τον γιο του. Η επιλογή του νεαρού Gallagher να φορέσει μπλουζάκι των Blur σε φωτογράφιση το 2017 μάλλον δυσαρέστησε τον Liam, ο οποίος δήλωσε τότε, με λίγη αμηχανία: «Όλοι κάνουν λάθη μόδας, είμαι σίγουρος ότι είναι το πρώτο του».