Αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες απαγωγής η Courtney Love

courtney-love
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η δικαστική διαμάχη για την ακουστική κιθάρα του Kurt Cobain πήρε μια εξαιρετικά περίεργη και απροσδόκητη στροφή.

Η ακουστική κιθάρα μάρκας Martin D-18E του 1959 που χρησιμοποίησε ο Kurt Cobain στις ηχογραφήσεις του «MTV Unplugged» των Nirvana έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας δικαστικής διαμάχης τα τελευταία χρόνια. Ο Isaiah Silva ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος και η κόρη του frontman των Nirvana, Frances Bean Cobain, του είχε κάνει την κιθάρα δώρο 2014.

Η Frances Bean έχει εκφράσει αντίθετη άποψη, απαιτώντας την επιστροφή του οικογενειακού κειμήλιου, αλλά τα πράγματα φαίνεται πως πήραν περίεργη τροπή όταν στην διένεξη ενεπλάκη η Courtney Love, χήρα του Cobain. Σύμφωνα με μια νέα μήνυση που έχει καταθέσει ο Silva, ο πρώην σύζυγος της Frances Bean, η Love, μαζί με τον Sam Lufti (πρώην μάνατζερ της Britney Spears) και ο Ross Butler (πρωταγωνιστής στις σειρές «13 Reasons Why» και «Riverdale») σχεδίαζαν να τον απαγάγουν και ενδεχομένως να τον σκοτώσουν, με στόχο να τους δώσει την κιθάρα.

YouTube

Ο Silva αναφέρει πως το 2016, οι Love, Lufti, Butler και άλλος ένας άνδρας χάκαραν τον λογαριασμό του στο iMessage  για να στείλουν ψεύτικα μηνύματα σε φίλους του όπου φέρεται να έλεγε πως θα αυτοκτονήσει. Στόχος αυτής της κίνησης των τεσσάρων, υπογραμμίζει ο Silva, ήταν να καλύψουν τα νότα τους σε περίπτωση που έφταναν στον φόνο. Στη συνέχεια, ο Silva καταγγέλλει πως ο Butler, ο Lufti και ο οδηγός του εισέβαλλαν στο σπίτι του ένα βράδυ και, αφού τον απείλησαν, επιχείρησαν να τον απαγάγουν. Όταν τελικά επενέβη η αστυνομία, ο Lufti φέρεται να απείλησε την οικογένεια του Silva (συμπεριλαμβανομένης της κόρης του) για να μην τους καταδώσει.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως ο Silva κάνει πολλαπλές αναφορές και παραλληλισμούς στη θεωρία συνομωσίας που θέλει την Courtney Love να είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του Kurt Cobain.