Νέες εξελίξεις στη δικαστική μάχη για την κιθάρα του Kurt Cobain

courtney-love
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η Courtney Love φέρεται να σχεδίαζε την απαγωγή και τον ενδεχόμενο φόνο του πρώην συζύγου της, Frances Bean.

Η ακουστική κιθάρα που χρησιμοποίησε ο Kurt Cobain στις ηχογραφήσεις του «MTV Unplugged» των Nirvana συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Αφού τελικά τα δικαστήρια αποφάνθηκαν υπέρ του Isiah Silva (πρώην συζύγου της Frances Bean Cobain), η υπόθεση συνεχίστηκε, με τον Silva να καταθέτει μήνυση κατά της πρώην πεθεράς του, Courtney Love, με την ισχυρισμό ότι σχεδίαζε να τον απαγάγει.

Σύμφωνα με τον Silva, η Courtney Love είχε τη στήριξη του διαβόητου μάνατζερ, Sam Lufti, και του ηθοποιού, Ross Butler, και δεν θα δίσταζε να τον σκοτώσει. Ο Silva ισχυρίζεται μάλιστα πως η Love είχε καταφέρει να χακάρει τον λογαριασμό του στο iMessenger με στόχο να στείλει εξ' ονόματός του μηνύματα σε γνωστούς όπου θα ανακοίνωνε τη δήθεν πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

YouTube

Σε νέο δημοσίευμά του, το Billboard αποκαλύπτει ότι η ηθοποιός Jessica Sullivan (η οποία έχει αποκτήσει έναν γιο με τον Silva) έχει καταγγείλει την Love πως επιχείρησε να τη δωροδοκήσει, ώστε να τη στηρίξει στη δικαστική υπόθεση. Στη μήνυσή της η Sullivan αναφέρει πως η Love και οι συνεργάτες της προσέγγισαν κι άλλους ανθρώπους που γνώριζαν για την κιθάρα, προσφέροντάς τους χρήματα για να κρατήσουν τη σιωπή τους ή να ψευδορκήσουν.

Όταν η Sullivan αρνήθηκε την πρόταση που της έγινε, η Love και ο Lufti φέρονται να απείλησαν την ίδια και την οικογένειά της, πως θα καταστρέψουν την καριέρα της και ότι θα την τραυματίσουν. Η Sullivan ισχυρίζεται επίσης πως ο Lufti την βομβάρδιζε με τηλέφωνα και μηνύματα σχετικά με την κιθάρα, ενώ η ηθοποιός τονίζει πως λόγω της υπόθεσης αντιμετώπισε επαγγελματικές δυσκολίες. Το Billboard αναφέρει πως μια πηγή από το περιβάλλον της Courtney Love τόνισε ότι η τραγουδίστρια αρνείται κατηγορηματικά της καταγγελίες και πως σκοπεύει να κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους.