Δείτε την Taylor Swift ως κοκκινομάλλα αντροχωρίστρα στο νέο βίντεο των Sugarland

taylor-swift-sugarland-babe
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα pop star έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Babe», το οποίο αντλεί έμπνευση από την δεκαετία του 1960.

Το country ντουέτο Sugarland κυκλοφόρησε το νέο του βιντεοκλίπ για το «Babe», στο οποίο πρωταγωνιστεί Taylor Swift. Η Αμερικανίδα pop star είχε γράψει το τραγούδι με τον Pat Monahan για τον τέταρτο δίσκο της, «Red», που κυκλοφόρησε το 2012, αλλά τελικά δε συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ. Έτσι, η Swift το προσέφερε στους Sugarland (οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με την ίδια εταιρεία, την Big Machine) και το τραγούδι κυκλοφόρησε στο νέο τους δίσκο «Bigger».

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Babe» με την Taylor Swift

Η αισθητική του «Babe» αντλεί έμπνευση από τη δεκαετία του 1960 και η Swift παίζει τον ρόλο μιας κοκκινομάλλας νοικοκυράς η οποία ξελογιάζει έναν άπιστο σύζυγο. Στο τέλος του βιντεοκλίπ ο χαρακτήρας της Swift κάθεται μόνη της στο πάτωμα της κουζίνας. Οι αισθητικές παραπομπές δεν ήταν τυχαίες, αφού τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ πραγματοποιήθηκαν στο σετ του «Mad Men».

YouTube

Στο «Babe» εμφανίζεται και ο «πρώην» Superman, Brandon Routh.

Σύμφωνα με την Jennifer Nettles των Sugarland, η ίδια η Swift επικοινώνησε μαζί τους με το concept του βιντεοκλίπ και στη συνέχεια έγραψε το σενάριο. «Το είδαμε και σκεφτήκαμε πως ήταν απίστευτο» δήλωσε το έτερο μέλος των Sugarland, Kristian Bush, στο περιοδικό People.