Αρραβωνιάστηκε η Ariana Grande

ariana-grande Rich Fury
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μετά τον χωρισμό της από τον Mac Miller, η pop star βρήκε τον έρωτα στον κωμικό του SNL, Pete Davidson.

Η Ariana Grande αρραβωνιάστηκε τον Pete Davidson, περίπου ένα μήνα μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους. «Ήταν πρόσφατος αρραβώνας. Είναι απλά δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν γρήγορα και κάνουν χαρούμενο ο ένας τον άλλο όλη την ώρα», δήλωσε στο περιοδικό People μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την πηγή, η απόφαση για αρραβώνα πάρθηκε «την περασμένη εβδομάδα» αφού «δεν έχουν να κρύψουν τίποτα». Το ζευγάρι φέρεται να ενημέρωσε φίλους του για το χαρμόσυνο γεγονός το περασμένο σαββατοκύριακο, σε ένα πάρτι που φιλοξένησε στο σπίτι του ο Robert Pattinson.

the chamber of secrets has been opened ...

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

Η pop star και ο κωμικός του «Saturday Night Live» γνωρίζονται από το 2016, αλλά η σχέση ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες. Την περασμένη εβδομάδα ο Davidson αποκάλυψε μέσω του Instagram πως έχει «χτυπήσει» δυο τατουάζ αφιερωμένα στη μνηστή του. Στον δεξιό του αντίχειρα έχει τα αρχικά «AG», ενώ στον λαιμό του έχει κάνει την μάσκα λαγού από το εξώφυλλο του τρίτου της άλμπουμ, «Dangerous Woman».

Στο παρελθόν η Grande διατηρούσε σχέσεις με τον ηθοποιό Graham Phillips, από το 2008 έως το 2011, καθώς και τον ράπερ και παραγωγό Mac Miller, από το 2016 έως τον Μάιο του 2018. Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Miller, η Grande άφησε υπονοούμενα για τη συμπεριφορά του πρώην της, σχολιάζοντας πως η σχέση τους ήταν «τοξική» και ότι «δεν είμαι νταντά ή μητέρα».