Κυκλοφόρησε ο δίσκος της Beyoncé και του Jay-Z

Jay-z-beyonce-everything-is-love
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Οι Carters έδωσαν στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το πρώτο single του συνεργατικού δίσκου τους με τίτλο «Everything is Love».

Μετά από χρόνια φημών και νύξεων, η Beyoncé και ο Jay-Z κυκλοφόρησαν μαζί ένα άλμπουμ με τίτλο «Everything Is Love». Η πρώτη ολοκληρωμένη συνεργασία των Carters είναι πλέον γεγονός και κυκλοφορεί αποκλειστικά μέσω του Tidal.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Όπως προϊδεάζει ο τίτλος του δίσκου, ο έρωτας αποτελεί μια από τις κεντρικές θεματικές, με το ζευγάρι να τραγουδά τόσο για τις χαρές, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη σχέση τους. Οι Carters έχουν ήδη δώσει στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το πρώτο single, «Apeshit», καθώς και το τραγούδι «Salud!», το οποίο όμως δε συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Apeshit» πατώντας εδώ.

Στα εννέα τραγούδια του δίσκου συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Migos, Quavo, Offset, Takeoff, Ty Dolla $ign και Pharrell Williams, ενώ στην παραγωγή οι Carters συνεργάστηκαν με τους Cool & Dre, Boi-1da και Pharrell. Τελευταία solo κυκλοφορία της Beyoncé ήταν το «Lemonade» και του Jay-Z το «4:44».