Η κόρη του Chris Cornell μοιράστηκε ένα ακυκλοφόρητο ντουέτο με τον πατέρα της

toni-cornell-chris-cornell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Πατέρας και κόρη διασκεύασαν μαζί το «Nothing Compares 2 U» του Prince και της Sinead O’Connor.

Η Toni Cornell, κόρη του frontman των Soundgarden και Audioslave, Chris Cornell, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο ντουέτο που είχε ηχογραφήσει με τον πατέρα της, ανήμερα της γιορτής του πατέρα. Ο Cornell αυτοκτόνησε τον Μάιο του 2017 στην ηλικία των 52 ετών.

Ακούστε το ντουέτο των Cornell 

Για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της, η Cornell ανέβασε στο επίσημο κανάλι του Chris Cornell στο YouTube μια διασκευή του «Nothing Compares 2 U», που είχε γράψει ο Prince και ερμήνευσε η Sinead O’Connor.

Invision/AP / Casey Curry

«Μπαμπά, σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ. Ήσουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Η σχέση μας ήταν τόσο ξεχωριστή και πάντοτε ήσουν εκεί για εμένα. Μου έδινες κουράγιο όταν δεν είχα. Πίστευες σε εμένα όταν εγώ όχι. Μου λείπει η αγάπη σου κάθε μέρα» έγραψε στην περιγραφή του βίντεο η Cornell.

«Η ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού με εσένα ήταν μια ξεχωριστή και απίστευτη εμπειρία που μακάρι να μπορούσα να επαναλάβω μαζί σου 1.000 φορές και ξέρω πως θα το ήθελες και εσύ. Ευτυχισμένη ημέρα του πατέρα, μπαμπά, τίποτα δεν συγκρίνεται μαζί σου» κατέληξε το μήνυμα τής Toni στον πατέρα της.