Προσεχώς νέα έκθεση αφιερωμένη στον Kurt Cobain και τα παιδικά του χρόνια

cobain
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Πολλά από τα προσωπικά αντικείμενα της έκθεσης «Growing Up Cobain» δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο κοινό.

Το Museum of Style Icons της Ιρλανδίας ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει την έκθεση «Growing Up Cobain», στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται πολλά προσωπικά αντικείμενα του frontman των Nirvana, όπως το ριγέ φούτερ που φόρεσε στο βιντεοκλίπ του «Smells Like Teen Spirit», παλιές φωτογραφίες και παιδικές ζωγραφιές.

Museum of Style Icons

Η κόρη του Frances Bean Cobain και η μητέρα του Wendy O’ Connor αναμένονται να παρευρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης τον Ιούλιο. Μιλώντας στο Reuters η Frances Bean τόνισε πως η αντίληψη της για το ποιος ήταν ο πατέρας της έχει σχηματιστεί από τη γιαγιά και τις θείες της. «Είμαι καταχαρούμενη που η αντίληψη τους για το ποιος ήταν ο Kurt θα εορταστεί με τους θαυμαστές των Nirvana σε όλο τον κόσμο».

YouTube

Πολλά από τα αντικείμενα της έκθεσης, η οποία θα λειτουργήσει από τις 18 Ιουλίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, δεν έχουν εκτεθεί ποτέ στο κοινό. Η ανακοίνωση του μουσείου στην Ιρλανδία ήρθε μετά την πρόσφατη πυρκαγιά στο Αμπερντίν της Ουάσιγκτον που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς μια έκθεση με προσωπικά αντικείμενα του Cobain.