Ταξιδέψτε με μια συναρπαστική ιστορία στις ρίζες της ύπαρξής σας

dioptra1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Λένε ότι το βιβλίο είναι το πιο φθηνό εισιτήριο για να κάνεις τα πιο μακρινά ταξίδια.

Αν ψάχνεις ένα απολαυστικό μυθιστόρημα που θα σε ταξιδεύσει στον χώρο και στον χρόνο, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το κοντινότερο βιβλιοπωλείο και να ζητήσεις το νέο βιβλίο της Lucinda Riley Η κόρη των μαργαριταριών.

Βασισμένο στον πασίγνωστο μύθο του Αστερισμού των Πλειάδων, το μυθιστόρημα Η κόρη των μαργαριταριών είναι το 4η καθηλωτικό αυτοτελές βιβλίο της best seller σειράς Οι Κόρες των Αστεριών. Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία που θα σε ταξιδεύσει στην εξωτική  Ταϋλάνδη και έπειτα στη μακρινή Αυστραλία και θα σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες που ούτε καν είχες φανταστεί ότι υπάρχουν.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η ΚεΚε Ντ’ Απλειάζ ένιωθε πάντα ότι δεν ανήκε πουθενά. Μετά τον θάνατο του πατέρα της –του μυστηριώδους δισεκατομμυριούχου Πα Σαλτ, που την είχε υιοθετήσει μαζί με τις πέντε αδελφές της–, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Παρατά τη Σχολή Καλών Τεχνών και την ίδια στιγμή βλέπει την πιο λατρεμένη αδελφή της να απομακρύνεται για να ακολουθήσει τον αγαπημένο της.
Μες στην απελπισία αποφασίζει να αναζητήσει τις ρίζες της· τα μοναδικά στοιχεία που έχει είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και το όνομα μιας πρωτοπόρου γυναίκας που έζησε στην Αυστραλία πριν από εκατό χρόνια. Πρώτος σταθμός του ταξιδιού της είναι η Ταϋλάνδη. Εκεί η ΚεΚε γνωρίζει έναν μυστηριώδη άντρα τόσο μοναχικό όσο και η ίδια, ο οποίος, όμως, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό…

Όταν φτάνει στον προορισμό της, αρχίζει να πιστεύει ότι τούτη η άγρια, αχανής ήπειρος της Αυστραλίας θα μπορούσε να της προσφέρει κάτι που η ίδια μέχρι τότε θεωρούσε αδύνατον· την αίσθηση ότι επιτέλους έχει βρει μια πατρίδα…

Ανακαλύψτε το βιβλίο Η κόρη των μαργαριταριών σε όλα τα βιβλιοπωλεία αλλά και στο dioptra.gr

Αν σας γοητεύει ο μύθος του Αστερισμού των Πλειάδων, ανακαλύψτε μια κασετίνα σε μοναδική τιμή με τα 2 πρώτα βιβλία της σειράς που διατίθεται μόνο  με 22,20€.

Λίγα λόγια για τα 2 βιβλία της κασετίνας:

Οι κόρες των αστεριών 

Η Μαία θα ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου, σε μια ετοιμόρροπη έπαυλη στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όπου θα αρχίσει να ενώνει τα κομμάτια για να βρει πώς ξεκίνησε η δική της ιστορία…

Η κόρη του κεραυνού 

Η Άλι Ντ’ Απλειάζ αναζητά την αληθινή καταγωγή της στην παγωμένη Νορβηγία. Παράλληλα όμως έχει ξεκινήσει έναν παθιασμένο ερωτικό δεσμό που θα αλλάξει για πάντα τη μοίρα της.